Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LGBTQ-nál a "láthatatlanság...

Az LGBTQ-nál a "láthatatlanságot" a magamutogatással kell kompenzálni?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt. Azt mondják, hogy szeretnék, ha senki nem venné észre azt, hogy ők melegek. Erre van a meleg kvóta is a filmekben, hogy ne akadj fenn a melegségen: ha mégis szóvá teszed, hogy jé, megint egy meleg, akkor homofób stb. vagy, hibáztál.

De akkor miért gond nekik a láthatatlanság? Nem éppen az lenne a tökéletes elfogadás, ha a társadalom teljesen vak lenne arra, hogy ők kire gerjednek? Miért kell felvonulni, megmutatni magukat, ha valóban ez a cél?

2022. dec. 21. 11:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
87%
Meg is lett a következménye, ahol nem korlátozták az LMBT és BLM szervezetek térnyerését. Aki normális életet akar élni melegként, azt senki sem akadályozza benne. Akinek ez kevés, annak minden további előjog és kvóta is kevés lenne. Mindig többet és többet és mégtöbbet akartok.
2022. dec. 21. 14:01
 22/54 anonim ***** válasza:

Hopsz, mivel szóltam el magam? Mi volt az a szellentés? Hogy én nem járok olyan helyekre, ahol nem érzem jól magam?

Vagyis te mazoista vagy és direkt jársz Pride-ra?

2022. dec. 21. 14:02
 23/54 anonim ***** válasza:
56%
Az megvan, hogy a pride miatt a fél város le van zárva?
2022. dec. 21. 14:10
 24/54 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom minek kérdezel, ha utána törölteted az összes választ.

Gratulálok!

2022. dec. 21. 14:15
 25/54 anonim ***** válasza:
35%
#24: Én sem vagyok kíváncsi sok olyan rendezvényre, ami lezárásokkal jár, mégis elfogadom. A pride-ra sem vagyok kíváncsi, de azt is elfogadom. A fél város lezárása dumát meg hagyjuk már. Egyrészt nincs a fél város lezárva, másrészt meg ha bármilyen más rendezvény miatt vannak ennél akár nagyobb lezárások is, amiatt nem vagytok felháborodva.
2022. dec. 21. 14:16
 26/54 anonim ***** válasza:
11%
Konkrétan a belvároson lehetetle átjutni olyankor miattatok. Emberek fizetik meg az árát, hogy kompromisszumok nélkül mindenre feljogosítva érzitek. Itt már megbuktál azzal, hogy akinek nem tetszik, az ne menjen oda. Mintha megmaradnátok a helyeteken és nem akarnátok elvenni, ami nem a tiétek.
2022. dec. 21. 14:20
 27/54 anonim ***** válasza:
39%
Minek mész arra?
2022. dec. 21. 14:24
 28/54 anonim ***** válasza:
79%
#26: Idén is és tavaly is a Mi Hazánk miatt volt lezárva a belváros nagy része.
2022. dec. 21. 14:25
 29/54 anonim ***** válasza:
10%
27-es válasz tökéletesen összefoglalja a teljes LMBTQ-politikai szervezeti ideológiát.
2022. dec. 21. 14:34
 30/54 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis mindenki, aki nem LGHDTV politikai szervezet tag, az mazoista és ti kötelezően odamentek, ahol nem érzitek jól magatokat?
2022. dec. 21. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!