Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
"Az embereknek egy életre elegük lett a kommunistákból."
Persze, azért kell az osztogatás, a brutális adóterhek, a segélyek, a kedvező hitelek, az ársapkák és a folyamatos riogatás, veszélyhelyzeti, rendeleti kormányzás? Pont hogy a kommuniuzmust hozza vissza a fidesz, amihez a nép folyamatosan asszisztál.
Én mellesleg programok és jelenlegi teljesítmény alapján szoktam szavazni, nem aszerint, hogy az adott politikus közel 20 évvel ezelőtt mit csinált. Ha gyurcsány azóta belátta hogy hibázott és most máshogyan szeretné csinálni, mégis miért ne lehetne neki adni egy esélyt? Ennél jobban már amúgy sem lehetne szétverni ezt az országot...
Gyurcsánynak mégegy esélyt? 🤣🤣 Súlyosabb bajok vannak mint hittem...
De tényleg mindenki úgy tesz mintha csak Gyurcsány meg Orbán létezne és ebben a pszichózisban szenved az ország 20 éve hogy csak ez a 2 ember kormányozhat. Na de mi van a Mi Hazánkkal? Tudom tudom nácik, meg szatellit, fiókpárt, zsebpárt stb. de olvasta bárki a programjukat vagy a videóikat ahol kielemzik a gazdaságot és megoldást is kínálnak? Gondolom nem
32:
Én elkovettem azt a hibát tavasszal, hogy az egyik szavazatomat a Mihazánkra adtam, de nagyon megbántam.
Teljesen visszavettek a fideszkritikàból, gyakorlatilag egy második KDNP lett belőlük. Toroczkai meg teljesen elment az oroszimádat meg a Bogár Laszlo-féle fantazmagoriak irányába.
Ha ez nekem szólt: pontosan azért költöztem el, mert rájöttem hogy reménytelen a politikai helyzet. Nem akartam elmenni, nem láttam más lehetőséget.
Gyurcsányék teljesen lerabolták az országot, privatizáltak amit csak tudtak, gazdasági káosz, majdnem államcsőd, aztán a nagy ünneplés után kiderült hogy Orbán se sokkal jobb ahogy elkezdte leépíteni a jogállamiságot és kiépítette a bűnszervezetét, alapítványokon keresztül lopják a pénzt és közben kiárusítják az országot, de úgy látszik az emberek eltűrnek mindent, érdemben nem is tüntetnek semmiért ezért kilátás sincs rá hogy bármikor jobb lesz, mert hagyjuk.
Ezért én nem fogok otthon éhbérért robotolni valami gyárban hogy egy külföldi multinak hajtsam a hasznot és ennek a maffiának fizessem az adót egy olyan országban ahol az emberek ki se állnak magukért, miközben félre se tudok tenni nemhogy lakásra vagy bármire, de az alapvető megélhetés is problémát okoz.
Nekem inkább attól sül le a képemről a bőr hogy hagytuk hogy idáig aljasodjon a helyzet a hazánkban. Amikor hazalátogatok sokszor érzem azt hogy ez már nem az az ország ahol felnőttem. Állandó feszült légkör, depresszió, mérgezett mentalitású emberek. Ki akarna így leélni egy életet?
Ettől függetlenül szeretem a hazámat, követem az eseményeket és a meglátásom szerint jelenleg csak a Mi Hazánk az egyetlen lehetséges kiút, kizárásos alapon is. Hiszek Magyarország feltámadásában, de nem a baloldallal és nem is a Fidesszel, mert mind a két oldal bőven bizonyította már hogy nem a magyar érdekeket szolgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!