Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
Lényegi különbségek lennének.
Pl leválthatóak lennének , míg orbán nem.
Nem kellene tartani az eu kilépéstől.
Megszűnne a 12 éve tartó, bicskanyitogatóan idegesítő országkiplakátolás és gyűlölet propaganda.
Az új miniszterelnök/nő szóba állna a sajtóval.
Már csak ezekért megérné és akkor a külpolitika szétverésébe még bele se mentem.
Képzeld, voltam 2018ban tüntetésen, és ugyanúgy láttam egy csomó sorozatszám nélküli rendőrt, akik bármiféle figyelmeztetés nélkül rontottak neki a békés embereknek.
Csődbe vitték volna? Milyen is volt akkor az euro árfolyam, és milyen most?
Voltak Tiborcz Istvánok, Mészáros Lölők, szétlett lopva a közvagyon alapítványokkal? Fel lett vásárolva a média hogy agymossák a sok szegény embert? Mélyszegénységben tartották a vidéket hogy fenyegetni lehessen az embereket hogy hova szavazzanak? A válságkezelésükről ne is beszéljünk... öntik a milliárdokat az egyházaknak, a felesleges helyekre... miközben rengeteg embernek lehetne segíteni vele.
Szánalmas, annyi eszed van mint egy egysejtűnek.
Üdv, egy egyetemista, aki diploma után egyből lelép ebből az országból, a magadfajta, megtévesztett, agymosott emberek miatt.
1: az eu kilépéstől így se kell tartani. Nem tudunk és nem is akarunk kilépni amíg Fidesz kormány van és ki se zárhatnak minket.
2: Gumilövedék is volt?
Félreértettél teljesen. Nem vagyok Fideszes. Ugyanúgy gyűlölöm én is ezt a rendszert de úgy látszik ha kritizálom a baloldalt akkor automatikusan fideszbirka vagyok mert más ezen kívül nem is létezik. Hiába jártál egyetemre ha ugyanúgy megmaradt a korlátolt egyszerű gyűlölet alapú gondolkodásod. A válaszod bizonyítja hogy önmagában semmit nem jelent a diploma. Én pont a te fajtád miatt nyomom 4 éve Angliában úgyhogy nagyon melléfogtál.
3#
Nem vagyok balos, középre állítanám be magam, mert vannak konzervatív, és liberális nézeteim is.
Amúgy vicces hogy "más ezen kívül nem létezik" ugye? Pont ugyanazt csináltad mint én, tehát kva nagy öngólt rúgtál... a különbség annyi hogy én ezt belátom, nem lehet mindenki fidesz szavazó. De balos sem ;)
mosogatófiú, itt akinek nincs mit a levesbe aprítania, az te vagy
Amúgy 1 ember szeme lett sajnos kilőve, de azt egy gyökér, inkompetens rendőr csinálta. Nem lehet ráhúzni az egész kormányra, rendőrségre... látszik hogy nem sok eszed van, átlátni a komplex dolgokat meg végleg nem tudod.
Na van jobb dolgom is mint, au revoir!
4: másodszor is sikerül melléfogni ezzel a mosogatós szöveggel 🤣 egy tányért nem mostan még el a sajátomon kívül, amúgy szerinted te mit fogsz csinálni külföldön vagy akárhol? 🤡
Azt se mondtam hogy balos vagy, a gondolkodásodra értettem hogy menekülök az ilyen emberektől...
Keményen égeted itt magad 🤣
5: meg 150 ember, aki súlyosan megsérült, békés tüntetők vagy akár csak rosszkor rossz helyen sétáló emberekre is rátámadtak a rendőrök. Nézz róla videókat meg van dokumentumfilm is róla aztán rájössz hogy az a kormány még messzebb állt a magyar érdekek képviseletétől mint a mostani. Milyen komplex dolgokról beszélsz? Hogy csődbe vitték az egészet? Ha Bajnai nem nyúl bele Gyurcsány lemondása után akkor tuti államcsőd lett volna. Olvasnod kéne inkább a személyeskedés helyett.
8: ez valami irónia volt ugye? 🤣 Nyugtass meg hogy nincs ennyire debil ember..
Ha elolvastad a kérdés leírását és utánanézel láthatod milyen demokráciára számíthatsz Klárika néniéktől. Annak is nézz utána ki volt a nagyapja és hogy szerezték meg azt a villát ahol élnek. Ilyen becsületes jó emberekből áll a DK 🤣
Nem irónia, tényleg ma egy öszödi beszéd nem mehetne le a félkatonai szervezetben!
Messze jobban éltünk Gyurcsány alatt, nem volt 40%-os élelmiszerinfláció, nem volt 430Ft-os euró, pedig alatta is volt egy hitel világválság.
Üdv egy debil!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!