Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
Engem akkor se vertek szét az emberek, mert nem voltam foci ultra, igy nem vertem szét az aluljárókat, a boltokat és a kocsikat, de leginkább nem voltam magától repülő macskakő!
Budapesten éltem, és vidéken.
Ott voltam, iskolásként, pont a fővámtérre jártam suliba, hidd el, eléggé egyértelműen mondták a boltosok és a helyi lakosok is, hogy a fradi fociultrák randaliroztak. Ráadásúl, volt olyan barátom, aki bejutott a TV székházban, akkor este. Őt is politikai kapcsolatok keresték meg, hogy menjen ki. Fidesz általi puccskisérlet volt, ráadásúl tegnap óta, már birósági itélet is van arról, hogy a kalendáriumok mások, mint a valóság volt!
Orbán megpróbálta megpuccsolni Gyurcsányt.
Biztos volt ilyen is, szélsőségek mindenhol vannak, de egy őszödi beszéd után mit vártak? Hogy majd nézik tovább otthon a tv-t az emberek vagy mi? Nem érzed hogy jogos volt a felháborodás a nép részéről? Ki akarna olyan miniszterelnököt aki beismeri hogy nem tud kormányozni?
Mint ahogy írtam nagyon sok ártatlan is megsérült a rendőri brutalitás által. Ráadásul mindez 56 évfordulóján duplán undorító dolog volt a kommunista MSZMP kormány részéről. Soha többé baloldal.
Nem, nem volt ilyen is, nem ilyenek voltak!
EZ VOLT! Politikai puccskisérlet volt, kisérlet az általános rend erőszakos megdöntésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!