Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még valaki aki komolyan...

Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?

Figyelt kérdés
El is felejtették az emebrek a 2006os zavargásokat, amikor az 1956-os forradalom évfordulója alkalmából a Gyurcsány kormány sorozatszám nélküli rendőrökkel szétverte a tüntetőket mert beismerte a miniszterelnök hogy gyakorlatilag úgy tettek mintha kormányoztak volna aztán meg majdnem csődbe vitték az egész országot? Tényleg valaki ezt a rendszert sírja vissza?

2022. dec. 17. 06:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/133 anonim ***** válasza:
2%
8: Szóval Orbán már szóhoz sem jut az M1-en? Miket tud itt meg az ember...
2022. dec. 17. 08:18
 12/133 anonim ***** válasza:
100%
Matolcsy beszámolója lement az M1-en?
2022. dec. 17. 08:21
 13/133 A kérdező kommentje:
10: nem tudom te hol éltél. Én akkor jártam általánosba és akkoriban se tudtunk megélni rendesen 2 átlag keresetből. Tudom hogy most se jobb de legalább nem verték szét az embereket a rendőrök.
2022. dec. 17. 08:31
 14/133 anonim ***** válasza:
92%

Engem akkor se vertek szét az emberek, mert nem voltam foci ultra, igy nem vertem szét az aluljárókat, a boltokat és a kocsikat, de leginkább nem voltam magától repülő macskakő!

Budapesten éltem, és vidéken.

2022. dec. 17. 08:34
 15/133 A kérdező kommentje:
Nem mindenki volt ilyen szerencsés.
2022. dec. 17. 08:35
 16/133 anonim ***** válasza:
95%
Persze, ha foci ultra voltál és magától repülő macskakő, azt nem szerencsének hivták, hanem rendőrségnek!
2022. dec. 17. 08:37
 17/133 A kérdező kommentje:
Szerintem meg kéne nézned azt a dokumentumfilmet vagy beszélned valakivel aki ott volt, mert nagyon nem vagy képben.
2022. dec. 17. 08:38
 18/133 anonim ***** válasza:
91%

Ott voltam, iskolásként, pont a fővámtérre jártam suliba, hidd el, eléggé egyértelműen mondták a boltosok és a helyi lakosok is, hogy a fradi fociultrák randaliroztak. Ráadásúl, volt olyan barátom, aki bejutott a TV székházban, akkor este. Őt is politikai kapcsolatok keresték meg, hogy menjen ki. Fidesz általi puccskisérlet volt, ráadásúl tegnap óta, már birósági itélet is van arról, hogy a kalendáriumok mások, mint a valóság volt!

Orbán megpróbálta megpuccsolni Gyurcsányt.

2022. dec. 17. 08:41
 19/133 A kérdező kommentje:

Biztos volt ilyen is, szélsőségek mindenhol vannak, de egy őszödi beszéd után mit vártak? Hogy majd nézik tovább otthon a tv-t az emberek vagy mi? Nem érzed hogy jogos volt a felháborodás a nép részéről? Ki akarna olyan miniszterelnököt aki beismeri hogy nem tud kormányozni?

Mint ahogy írtam nagyon sok ártatlan is megsérült a rendőri brutalitás által. Ráadásul mindez 56 évfordulóján duplán undorító dolog volt a kommunista MSZMP kormány részéről. Soha többé baloldal.

2022. dec. 17. 08:47
 20/133 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem volt ilyen is, nem ilyenek voltak!

EZ VOLT! Politikai puccskisérlet volt, kisérlet az általános rend erőszakos megdöntésére!

2022. dec. 17. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!