Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
Figyelt kérdés
El is felejtették az emebrek a 2006os zavargásokat, amikor az 1956-os forradalom évfordulója alkalmából a Gyurcsány kormány sorozatszám nélküli rendőrökkel szétverte a tüntetőket mert beismerte a miniszterelnök hogy gyakorlatilag úgy tettek mintha kormányoztak volna aztán meg majdnem csődbe vitték az egész országot? Tényleg valaki ezt a rendszert sírja vissza?2022. dec. 17. 06:33
91/133 A kérdező kommentje:
Nem tartozok neked magyarázattal és nem kérdeztem hogy neked mi a végzettséged, mert ez csak a te egódnak szól, amivel tudod nyugtatgatni a kisebbségi komplexusodat, de attól hogy könyvekből visszaböfögted egy vizsgán, amit megjegyeztél attól még nem fogsz tudni következetesen gondolkodni 🤣 ezt a válaszaid bizonyítják.
Amit a vírusról tudok annak magamtól néztem utána külföldi forrásokból, hivatalos statisztikákból és felfedeztem a mögötte rejlő érdekeket. Igazán nem bonyolult, legalábbis nekem. 😀 Toroczkaiék lényegében csak összefoglalták, amit már addig is tudtam.
2022. dec. 18. 16:46
92/133 anonim válasza:
Jól van, akkor maradj ilyen buta :D Nem az egómnak szól, hanem idegesít, hogy olyan ostoba gyökerek, akiknek egy érettségit se sikerült összehozni dönthetnek a jövőmről.
93/133 A kérdező kommentje:
Szar lehet :D engem meg az oltásbirkák meg a komcsik idegesítenek, de ebben nem fogunk egyetérteni.
2022. dec. 18. 16:54
94/133 anonim válasza:
Kerdezo, neked miért minden baloldali komcsi?
Mondtam màr hogy vagyunk mi liberàlisok is
95/133 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik a rosszabb 🤣
2022. dec. 18. 18:13
96/133 anonim válasza:
Ha te annyira konzervatív vagy, miért nem jössz haza?
97/133 A kérdező kommentje:
Minek mennék? Hogy egy multinál kidolgozzam a belem sz@rért-hugyért és megfagyjak meg éhenhaljak egy túlárazott albérletben? Semmi értelmét nem látom. Majd talán egyszer ha rend lesz az országban, addig meg külföldön is tudok konzervatív életet élni. A mindennapokban nem nagyon érintkezek a woke kultúrával szerencsére.
2022. dec. 18. 18:28
98/133 anonim válasza:
Nem értem miért vannak az emberek leragadva ezeknél a köztudatban élősködő már-már sztereotípiákká vált gondolatoknál. Gyurcsány = szemkilövetés, Orbán = gazdasági csőd. Az egyes leírta a lényeget az első pontjában, mégis nagyon sokan a felesleges dolgora fókuszálnak és nem arra, hogy a Fidesz maffiától jelenleg csak a Gyurcsány féle maffiával lehet megszabadulni (legalábbis így a legegyszerűbb). Az, hogy utána ki marad hatalmon és milyen ideológiával megy tovább a nemzet csak a nép akaratán múlik. Senki nem mondta, hogy 4 év Gyurcsány korszak legyen, nem ez a cél. A cél az, hogy "meglazítsuk a csavarokat" és felszabaduljon a média, megjelenjenek az alternatív pártok és elkezdjen a nép gondolkodni...
99/133 A kérdező kommentje:
Csak Gyurcsánnyal lehet a Fidesztől megszabadulni? Csakmert a választási eredmény nagyon nem ezt mutatta, inkább az ellenkezőjét 🤣 el kellene felejteni ezt az inkompetens halatoméhes balos csőcseléket és más alternatívákat keresni a Fidesz leváltására. Jelenleg a Mi Hazánk az egyetlen életképes párt szóval taktikai szavazásra fel és 2026ban győzni fogunk. Hajrá Mi Hazánk 🇭🇺 Hajrá Magyarok ♥️
2022. dec. 19. 00:20
100/133 A kérdező kommentje:
Feltéve ha nem puccsolja meg addig valaki a Fideszt, ami már nagyon érik. Persze tudom én könnyen ugatok innen külföldről, de többek között pont az ilyen töketlenség miatt jöttem inkább ki, mert úgy néz ki hogy bármit eltűrünk/eltűrtök.
2022. dec. 19. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!