Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
Hát nem tudom te hol élsz, de az idei eredményeből nem tudod megmondani mekkora volt 1-1 párt támogatottsága, hiszen összevont eredményről beszélhetünk csak. Ez pedig azt jelenti, hogy az MSZP jelenleg az egyik legnagyobb párt a Jobbik mellett. Bár a Jobbikból is már kiábrándultak az emberek, mióta Vona lemondott. Részemről egyébként el tudom fogadni a Mi Hazánkot is, de az emberek többsége nem fog ideológiát váltani csak a te kedvedért. Ha nem tudod elfogadni, hogy Gyurcsánynak még mindig van támogatottsága, akkor szerintem egy ideig még maradhatsz külföldön. :D
A puccsos megnyilvánulásodra pedig had ne mondjak semmit...
Az MSZP meg a Jobbik a legnagyobb párt 🤣 valószínűleg te élsz valami párhuzamos univerzumban. 35%-ot kapott összesen a 6 párt és ez is úgy jött össze, hogy a fiatalok ugye nem emlékeznek a 2006-os eseményekre csak látják hogy a Fidesz nem jó irány, de a választás után kiderült hogy teljesen hiteltelen az összes balos megélhetési politikusbűnöző.
Csak a DK-sok hangoztatják hogy ők a legnagyobb ellenzék, de teljesen egyértelmű hogy néhány komcsi nyuggeren kívül senki nem szavazna rájuk csak kilóra megveszik a közvéleménykutató cégeket hogy jobbnak tűnjenek.
Nézz rá Youtubeon milyen nézettsége van a Mi Hazánknak és folyamatosan nőni fognak 😁 a baloldal már kanyarban sincs, már csak a Fideszmaffia agymosását kéne valahogy visszafordítani, de idővel úgyis rájönnek ha majd nem tudnak fűteni meg enni.
Nem csak benne, én bárkit alternativaként látok, aki nem náci és nem az ostobizmusra épit politikát.
De kérdező, te magad vagy a legjobb példa arra, hogy miközben Toroczkait támogatod, Orbánt véded. Semmi különbség sem lenne, vagy még rosszabb lenne, ha ezek lennének.
Egyébként, az a legviccesebb az egészben, hogy nem is akarnak hatalomra kerülni. Többször is elmondta, hogy ő csak "normális" ellenzék akar lenni. Akkor meg mi a fenéért, akarod ezeket kormányra, amikor még ők maguk se akarnak kormányozni?
Tehát a komcsi besúgó kisz titkárt előbb választanád meg mint a nemzeti pártot? Ez inkább rólad árulkodik.
Nem mondtak olyat hogy nem akarnak kormányozni, csak realisztikusan nézik és tisztában vannak vele hogy jelenleg nem lehetséges ilyen körülménynek között ezért ellenzékként próbálnak tenni a hazájukért, de nyilván a kormányzás a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!