Van még valaki aki komolyan gondolja hogyha a DK kormányozna akkor jobb lenne bármi?
Figyelt kérdés
El is felejtették az emebrek a 2006os zavargásokat, amikor az 1956-os forradalom évfordulója alkalmából a Gyurcsány kormány sorozatszám nélküli rendőrökkel szétverte a tüntetőket mert beismerte a miniszterelnök hogy gyakorlatilag úgy tettek mintha kormányoztak volna aztán meg majdnem csődbe vitték az egész országot? Tényleg valaki ezt a rendszert sírja vissza?2022. dec. 17. 06:33
121/133 anonim válasza:
Szerintem ne etessétek tovább a troll kérdezőt. :D
122/133 A kérdező kommentje:
Pedig még nem laktam jól 😀
2022. dec. 19. 09:11
123/133 anonim válasza:
Azt gondolod, hogy ha valaki nem Fideszes és nem is náci, akkor rögtön a DK-ra fog szavazni? Érdekes gondolatmenet. Hasonló színvonalú ahhoz, hogy szerinted aki nem Fideszes, az kommunista.
124/133 A kérdező kommentje:
Van más? Volt a 6 párti moslék azon kívül a kutyapárt meg Gődény pártja meg ilyen 1%-os pártok. Realisztikusan szerinted kire szavazott, aki kormányt akart váltani és nem akart "náci"-t?
2022. dec. 19. 12:29
125/133 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom annak a parlamenti szavazásnak eredményét, ahol állítólag a Mi Hazánk mindenben a Fideszt támogatta. Vagy időközben rájöttünk hogy ez is csak a balos lejáratókampány része?
2022. dec. 19. 13:27
126/133 anonim válasza:
A kérdésed továbbra is együgyű és provokáló és nem veszed figyelembe, hogy rajtad kívül még többmillió ember teljesen más ideológiát gondol magáénak, ezért a buta eszmefuttatásaid teljesen felesgelesek, a megoldásra nem vezetnek rá senkit.
127/133 anonim válasza:
Kérdező! Mondmàr meg nekem, hogy miért veszed egy kalap alà a kommunizmust és a szociàlliberalizmust
128/133 A kérdező kommentje:
Mert amit Gyurcsány csinált a rendőrterrorral az egy az egyben kommunista módszer volt, de utána lehet nézni Dobrev családfájának is. Bárki aki ezekkel összeáll és helyesnek gondolja a módszereiket az hírből sem ismeri a demokráciát és csak a hatalomért politizál, szóval felesleges ez a sok álszenteskedés.
2022. dec. 19. 16:01
129/133 A kérdező kommentje:
126: Nem érdekel több millió propaganda által megvezetett ember véleménye se, attól én még azt gondolom amit akarok, mert nem hat rám a birkaszellem. A személyeskedések meg lepattannak rólam, mert ezzel is azt bizonyítod hogy kifogytál az értelmes érvekből. Gondolom te ugyanaz a diplomás zseni vagy még mindig. Nem kéne inkább valami vizsgára készülni a politizálás helyett? Az talán jobban megy.
2022. dec. 19. 16:36
130/133 anonim válasza:
Ne foglalkozzunk vele
127-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!