"Ember! Most jövök a templomból!" Valóban mentség erre hogy ne válaszoljon egy politikus a kérdésekre? Orbán tényleg ennyire vallásos, így tiszteletbe kellett volna tartania a riporternek a templom szentségét és Orbán elmélyült hitét Istenben?
" vagy nem válaszol, vagy terel"
Ez döntő érv volt. Vitathatatlan. Meggyőztél. Így van.
De ha sok hozzád hasonló van, akkor cca 100 évig még ellenzékben lesztek.
Ami nem nagy baj.
Részvétem a családodnak.
#61, szóval te abban nem látsz semmi kivetnivalót, hogy egy miniszterelnök nem válaszol érdemben a feltett kérdésekre, de azzal bajod van, hogy Karigeri és társai ugyanezt teszik?
Értem én, hogy azt akarod belelátni az írásomba, hogy szerintem helyes, hogy a templomnál letámadták. Nem tartom helyesnek, de még mindig nem ez a fő kérdés. Ugyanis ilyen „tisztességtelen” esetben is teljes tisztességgel kellene válaszolnia a kérdésekre, vagy az lenne a minimum, hogy azt mondja, hogy az interjú számára jelenleg nem alkalmas, és felajánlja, hogy később, akár személyesen is megválaszolja a kérdéseket. De hogy maximálisan ignorálja az újságírót...
Erre pedig remélem, hogy te tudsz értelmes választ adni; mikor fogod befejezni végre a másik sértegetését?
#63, értem. Mi a helyzet a jobb oldallal? Ők mindig igazat mondanak?
Egyébként meg ha a bal oldalon mindig hazudnak, akkor miért kell őket meginterjúvolni? Úgyis mindig hazudnak...
Esélyt kell adni nekik. De vagy terelnek vagy hazundnak.
Igen a jobboldal mindig igazat szóla vala.
#65, rendben maradj csak meg a hitvilágodban. Ebből látszik, hogy teljesen reménytelen veled vitatkozni...
Még hogy egy politikus mindig igazat mond... A nap vicce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!