"Ember! Most jövök a templomból!" Valóban mentség erre hogy ne válaszoljon egy politikus a kérdésekre? Orbán tényleg ennyire vallásos, így tiszteletbe kellett volna tartania a riporternek a templom szentségét és Orbán elmélyült hitét Istenben?
Közélet és magánélet.
Ha egy újságíró nem képes különbséget tenni a kettő között, akkor menjen el kutyaszart szedni az utcára!
Vannak nyilvános, újságíróknak szervezett fórumok, lehetőségek, amelyek kifejezetten arra vannak szervezve, hogy alkalmat teremtsenek a kérdések felvetésére. EZ az újságíró ideje, - nem a magánélet!
Még jól is jött ki ebből az újságírónak álcázott bohóc, mert nem mindenki reagálta volna le így a pofátlanságát!
Személy szerint arra sem méltattam volna, hogy bármit is válaszoljak egy ilyen provokátornak, - a legszélsőségesebb esetben is megkértem volna, hogy álljon el az utamból és ott hagytam volna a "vérben"!
Mindennek van határa - és erre a gyökérségre nem mentség, hogy joga van megtudni ezt meg azt az embereknek!
#24, tudod, mit jelent az a kifejezés, hogy KÖZSZOLGA?
Ha tetszik, ha nem, az ÖSSZES politikust MI foglalkoztatjuk, és akárcssk egy cégnél, itt is a FŐNÖK szerint ugrál minden ALKAMAZOTT. Természetesen az alkalmazottaknak is megvan a magánélethez való joguk, HA ÉS AMENNYIBEN az alkalmazott normálisan végzi a dolgát. Ezalatt azt értem, hogy amikor az alkamazott szabadságon van, de a munkáját előtte nem végezte el rendesen, és emiatt a főnöke felhívja telefonon, akkor nem lehet az érv, hogy „hát de szabadságon vagyok, ilyenkor ne zaklasson senki”.
0rbán eléggé adós sok tekintetben; bármiről, bármikor kérdezik őt kényesen érintő témában, SOHA nem hajlandó válaszolni, legfeljebb úgy, hogy eltereli a témát a kérdésről és elkezd másokra mutogatni. Szóval ha az ő tisztségével járó viselkedést mutatna, akkor nem lenne megzavarva a nagy áhitat közepette sem.
Nem mellesleg nem lehet 0rbán közelébe jutni, fellépni is csak meghívott vendégek előtt mer...
26-os, csak az az apró probléma ebben az országban, hogy az ország miniszterelnöke 12 éve, csak a magánéletével törődik:
a saját hassiendájával
a vejével
a haverjaival
és a családi bányáival.
Amikor dolgozni kéne, akkor valahogy mindig templom van szegénynek.
27 a demagógiának erre a szintjére még Kádár elvtárs is elégedetten csettintene:)
Ennyi ostobát egy halomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!