Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Ember! Most jövök a templombó...

"Ember! Most jövök a templomból!" Valóban mentség erre hogy ne válaszoljon egy politikus a kérdésekre? Orbán tényleg ennyire vallásos, így tiszteletbe kellett volna tartania a riporternek a templom szentségét és Orbán elmélyült hitét Istenben?

Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 08:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
7%
Szennymédiának eleve nem köteles nyilatkozni senki. Még én sem nyilatkoznék nekik.
2022. dec. 15. 10:04
 22/66 anonim ***** válasza:
93%
#8 &10 OV református, ők nem gyónnak.
2022. dec. 15. 11:01
 23/66 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk nem is bérmálkoznak. Szóval Gyurcsány csak jobb. Ő legalább...
2022. dec. 15. 11:24
 24/66 anonim ***** válasza:
6%

Közélet és magánélet.

Ha egy újságíró nem képes különbséget tenni a kettő között, akkor menjen el kutyaszart szedni az utcára!

Vannak nyilvános, újságíróknak szervezett fórumok, lehetőségek, amelyek kifejezetten arra vannak szervezve, hogy alkalmat teremtsenek a kérdések felvetésére. EZ az újságíró ideje, - nem a magánélet!

Még jól is jött ki ebből az újságírónak álcázott bohóc, mert nem mindenki reagálta volna le így a pofátlanságát!

Személy szerint arra sem méltattam volna, hogy bármit is válaszoljak egy ilyen provokátornak, - a legszélsőségesebb esetben is megkértem volna, hogy álljon el az utamból és ott hagytam volna a "vérben"!

Mindennek van határa - és erre a gyökérségre nem mentség, hogy joga van megtudni ezt meg azt az embereknek!

2022. dec. 15. 12:03
 25/66 anonim ***** válasza:
78%

#24, tudod, mit jelent az a kifejezés, hogy KÖZSZOLGA?

Ha tetszik, ha nem, az ÖSSZES politikust MI foglalkoztatjuk, és akárcssk egy cégnél, itt is a FŐNÖK szerint ugrál minden ALKAMAZOTT. Természetesen az alkalmazottaknak is megvan a magánélethez való joguk, HA ÉS AMENNYIBEN az alkalmazott normálisan végzi a dolgát. Ezalatt azt értem, hogy amikor az alkamazott szabadságon van, de a munkáját előtte nem végezte el rendesen, és emiatt a főnöke felhívja telefonon, akkor nem lehet az érv, hogy „hát de szabadságon vagyok, ilyenkor ne zaklasson senki”.

0rbán eléggé adós sok tekintetben; bármiről, bármikor kérdezik őt kényesen érintő témában, SOHA nem hajlandó válaszolni, legfeljebb úgy, hogy eltereli a témát a kérdésről és elkezd másokra mutogatni. Szóval ha az ő tisztségével járó viselkedést mutatna, akkor nem lenne megzavarva a nagy áhitat közepette sem.

Nem mellesleg nem lehet 0rbán közelébe jutni, fellépni is csak meghívott vendégek előtt mer...

2022. dec. 15. 12:14
 26/66 anonim ***** válasza:
27%
Az, hogy valaki közjogi méltóság, nem jelenti azt, hogy nem lehet magánélete! Ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor már sajnálni sem tudlak!
2022. dec. 15. 12:36
 27/66 anonim ***** válasza:
69%

26-os, csak az az apró probléma ebben az országban, hogy az ország miniszterelnöke 12 éve, csak a magánéletével törődik:

a saját hassiendájával

a vejével

a haverjaival

és a családi bányáival.

Amikor dolgozni kéne, akkor valahogy mindig templom van szegénynek.

2022. dec. 15. 12:38
 28/66 anonim ***** válasza:
0%

27 a demagógiának erre a szintjére még Kádár elvtárs is elégedetten csettintene:)

Ennyi ostobát egy halomba.

2022. dec. 15. 12:42
 29/66 anonim ***** válasza:
76%
#26, de, lehet magánélete, de ahhoz talán a nemmagánéletében úgy is kellene viselkednie... Mert ugye ha jogot formál a magánéletre, akkor mi is jogot formálunk, hogy végezze rendesen a munkáját, amibe az újságírói kérdések is beletartoznak.
2022. dec. 15. 12:45
 30/66 anonim ***** válasza:
6%
Orbán nen politikus hanem isten, a birkák pásztora. Egy birka ne bégessen neki semmit.
2022. dec. 15. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!