"Ember! Most jövök a templomból!" Valóban mentség erre hogy ne válaszoljon egy politikus a kérdésekre? Orbán tényleg ennyire vallásos, így tiszteletbe kellett volna tartania a riporternek a templom szentségét és Orbán elmélyült hitét Istenben?
40 Tudom, titeket ott komoly értelmes ellenzékieket meglep, de a többségben nem mindenki egyforma. Igaz már megint kiforgatod, mert én az elvtársad észbeli képességein röhögök sírva:)
Ugye fogod a kezét?
A kecskézésért helyesen bocsánatkérés történt.
Mondjuk Baranyi nem kért bocsánatot, de a közösből a fizut köszöni.
Azért tudod, #41, nagyon érdekes, hogy aki nem ért veled egyet, azzal rögtön elkezdesz személyeskedni...
De rendben, tegyük helyre a dolgokat; az sem szép dolog, hogy a baloldaliak nem adnak interjút, de, mint leírtam, annak az lenne a következménye, hogy jól lejáratnák őket.
Ezzel szemben a jobboldali politikusoknak csípőből jön a válasz, hogy nem válaszolnak, pedig értelmesen és a legnagyobb tisztelettel teszik fel a kérdéseiket. De gondolom ebben nem látsz semmi kivetnivalót...
42 Rendben tegyük félre. A demagóg általánosításod ellenére.
Bár nem tudom milyen kimutatással igazolod, amit állítasz. Én tucatszámra látok olyan videót ahol a baloldali politikusok levegőnek nézik a riportert.
Elfutnak előle.
Pedig értelmesen és a legnagyobb tisztelettel teszik fel nekik a kérdéseket.
Leírom egyszer, egyetlen egyszer: Megvan a fórum, ahol kérdezni lehet a politikusokat. Gyurcsányt/Dobrevet sem a villából kilépve faggatják, hanem rendszerint valamilyen politikai fórum előtt-után. Ezért megy oda a politikus.
Mondd el nekem, melyik baloldali politikus háborított fel a legjobban ilyen cselekedettel?
Ezt írod: annak az lenne a következménye, hogy jól lejáratnák őket.
Képes vagy kétszer leírni ekkora baromságot?? Aki fél, ne menjen politikusnak.
De ha neked ez indok, akkor Orbán félt, hogy kiforgatja ez a jótollú újságíró a szavait és lejáratja őt.
Nem érted... Nem indok, hogy nem áll meg, de érthető, hogy a korábbi tapasztalatok alapján nem akarnak.
Nem nagyon emlékszem, hogy bármelyik fideszes politikus le lett volna indokolatlanul járatva. De ha volt is, akkor nem olyan rendszerszinten, mint ahogy a másik oldal tette.
Emlékszel, milyen cirkuszt csináltak a megafonosok MZP-vel a választások előtt? Például azt mondták, hogy MZP mindenkit Indiába küldene szemműtétre. Ez szerinted mi volt, ha nem nettó lejáratás? Persze MZP mondott nagy baromságokat is, amikre -jogosan- ráharapott az ellenoldali sajtó, de terjesztettek róla hazugságokat is. Ráadásul úgy, hogy MZP nem menekült semmilyen újságíró elől, mindig rendelkezésére állt bármilyen médiumnak, politikai oldaltól függetlenül.
Persze, nyugodtan jöhetsz azzal, hogy 0rbán félt, hogy lejáratják, de azt te is tudod a szíved mélyén, hogy ez egyszerűen nem igaz.
"de azt te is tudod a szíved mélyén, hogy ez egyszerűen nem igaz."
Persze, hogy tudom, mert az egyik a sok különbség közül MZP-vel, hogy Orbán tud pontosan fogalmazni.
"Nem nagyon emlékszem, hogy bármelyik fideszes politikus le lett volna indokolatlanul járatva"
Nyilván egy baloldalinak a jobboldali politikus lejáratása mindig indokolt. A baloldali politikus kritikája meg indokolatlan lejáratás. Ezt hívják kettős mércének.
Egyszerűen jobb politikusok kellenének a baloldalra, de nincsenek. Ez van.
„Nyilván egy baloldalinak a jobboldali politikus lejáratása mindig indokolt.”
Látom, te tökéletesen eltanultad, hogy lehet kiforgatni mások szavait...
Indokolt lejáratás alatt azt értem, amikor megírják egy emberről az igazságot. Például amikor Szájer tett, amit tett. De az, amikor MZP szájába adnak olyan dolgokat, amiket nem mondott, az semmilyen formában nem lehet elfogadható.
„Persze, hogy tudom, mert az egyik a sok különbség közül MZP-vel, hogy Orbán tud pontosan fogalmazni.”
Akkor miért is volt problémája 0rbánnak válaszolnia a feltett kérdésekre? ...
Egyébként meg nagy tévhitben élsz, ha így gondolod, ugyanis a parlamentben is akárhányszor kérdezték, mindig terelt és másokat hibáztatott, meg felhozta, hogy mi történt x évvel ezelőtt (mintha az az ő esetleges hibáira érv lenne...).
Imádoma fekete-fehér gondolkodást. MINDIG terelt, MINDIG kibújt, de MZP SOHA. Őt MINGIG igazságtalanul, mert TÖKÉLETES :)
Van MZP poszter a párnád alatt, vagy nyomtassak neked egyet?
"Akkor miért is volt problémája 0rbánnak válaszolnia a feltett kérdésekre?"
Mindig visszamegyünk a rajtkőre? Az elsőt is többször jártad? Megvan a helye és ideje a kérdéseknek.
„Imádoma fekete-fehér gondolkodást. MINDIG terelt, MINDIG kibújt, de MZP SOHA. Őt MINGIG igazságtalanul, mert TÖKÉLETES :)”
Újra a szavak kiforgatása...
De ezek szerint te tudsz mondani olyan esetet, amikor 0rbán beleállt tisztességesen a kérdésekbe, nem csak „Boldog Karácsonyt” és hasonló hasonszőrű válaszokat adott...
MZP egyáltalán nem tökéletes, de minden újságírónak válaszolt. Ehhez képest 0rbánt meg sem lehet közelíteni...
„Van MZP poszter a párnád alatt, vagy nyomtassak neked egyet?”
Van 0rbán poszter a párnád alatt, vagy nyomtassak neked egyet?
Egyébként a posztereket nem párna alatt szokás tartani...
„Mindig visszamegyünk a rajtkőre? Az elsőt is többször jártad? Megvan a helye és ideje a kérdéseknek.”
És újra, a személyeskedés...
Igen, megvan a helye és az ideje, csak éppen akkor sem ad érdemi választ a kérdésekre... Mi több, a Parlament épületén belül is mesterségesen korlátozták a kérdések helyét, de gondolom, számodra ezzel sincsen semmi probléma...
"De ezek szerint te tudsz mondani olyan esetet, amikor 0rbán beleállt tisztességesen a kérdésekbe, nem csak „Boldog Karácsonyt” és hasonló hasonszőrű válaszokat adott...
IGEN? volt nemzetközi sajtótájékoztató. 3 órás. Karigeri tartott ilyet?
MZP egyáltalán nem tökéletes, de minden újságírónak válaszolt.
Értem, hogy MZP fan vagy, részvétem:) de felsortoltam 20 másikat aki nem válaszolt.
Nem lep meg, ha ezeket a válaszokat sem érted...az eddigi felfogóképességed alapján. Mondjuk igazi MZP szint.
"IGEN? volt nemzetközi sajtótájékoztató. 3 órás. Karigeri tartott ilyet?"
Számoljunk csak egy kicsit. Egy év kb. 365 napból áll, 1 nap 24 órából, szóval egy évben úgy 8760 óra van. Ebből az időből tartott kemény 3 óra nemzetközi sajtótájékoztatót. Hatalmas teljesítmény egy miniszterelnöktől...
Még talán egyébként el is tudnám fogadni érvként, hogyha nem tudnám, hogy ott is csak azokra a kérdésekre válaszolt normálisan, amik neki tetszettek, és azokra adott semmis választ, amik meg nem...
"Karigeri" pedig nem az ország miniszterelnöke, miért is kellett volna neki nemzetközi sajtótájékoztatót tartania? De igazad van, nem tartott.
"Értem, hogy MZP fan vagy, részvétem:) de felsortoltam 20 másikat aki nem válaszolt."
Látod, te pont ugyanazt csinálod, mint 0rbánék; ahelyett, hogy beismernéd a nyilvánvalót, rögtön elkezdesz személyeskedni. Egyébként nem vagyok "MZP fan", de ha kettejük közül kellene választani, inkább MZP.
Az pedig teljesen mindegy, hogy mondtál 20 másikat (ami egyébként nem igaz), mert akiket felsoroltál, egyikük sem az ország miniszterelnökei. Egyébként meg nem értem, hogy miért nem jutott el a tudatodig az, hogy politikai oldaltól függetlenül MINDEN politikusnak MINDEN médiumnak válaszolnia kellene a megkeresésére, az lenne az ideális világ, viszont érthető, hogy fölösleges lejáratást nem akar senki a nyakába, RÁADÁSUL ha a fidesz-közeli embereknek csak annyi a válaszuk a legtöbb megkeresésre, hogy "Fék nyúznak nem nyilatkozom", akkor miért is számon kérhető ugyanezért az ellentábor?
"Nem lep meg, ha ezeket a válaszokat sem érted...az eddigi felfogóképességed alapján. Mondjuk igazi MZP szint."
Megint személyeskedsz, alaptalanul... Ha esetleg az "orbáni szint" elérné azt a szintet, hogy egy vita során nem pocskondiázzuk a másikat, talán-esetleg ki tudna alakulni egy párbeszéd, de erre, gondolom, az én életeben nem fog sor kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!