Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért az ilyen...

A Fidesz miért az ilyen győzelmeire büszke, mint az Ozora-i diadal?

Figyelt kérdés

Tolna megye az ország egyik legszegényebb és legelhagyatottabb megyéje, ahol a legalacsonyabb a népsűrűség. Annak ellenére, hogy a Dunántúlon van, onnan van a legmagasabb elvándorlás. Ozora annak a szélén lévő kábé ezer fős település, ahol gondolom csak nyugdíjasok és romák élnek. A fiatal lakosság aránya, tetszőlegesen megközelíti a 0%-ot. Akik oda születtek, már rég elköltöztek onnan.

A közösségi élet miben is merül ki.. talán van ott egy kocsma az is már bezárófélben. A tévében csak az M1 fogható. Az ég világon semmi nincsen ott közmunkán kívül.

A Fidesz miért az ilyen választási diadalaira büszke? Én a helyükben szégyellném is, hogy lehet ennyire sötétségben tartani embereket.

2022. dec. 12. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én el tudom olvasni, és megérteni, de a te irományodra ránézni sem esik jól. Nem is hiszem, hogy elolvassa bárki is, mert olyan mintha oda lenne okádva. Az egy dolog, hogy nem tagolod rendesen, de ha az építő jellegű kritikán is csak besértődsz az a te szegénységi bizonyítványod.

2022. dec. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!