Büszke vagy-e arra, hogy Magyar Állampolgár vagy?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 18:21
2/17 anonim válasza:
nem, söt most fogom letenni és felvenni egy normálisabbat
3/17 anonim válasza:
Az vagyok. Szeretem az Országot, ami nem egyenlő a kormánnyal, azt rühellem.
5/17 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyok az, de ha az lennék sem volna mire büszke legyek. Egy korrupt, illiberális, oroszokhoz (is hiába) dörgölőző, autokratikus csonkaország állampolgárságára, aminek a népe van olyan idióta, hogy 4 évente 2/3-al megszavaz újra és újra egy kleptokrata rezsimet?
Azért az állampolgárságért lassan szégyenkezni kellene, nem büszkélkedni vele!
8/17 anonim válasza:
Nem, magyarnak lenni nem érdem, hanem állapot. Anyám ebben az országban szült meg, így hát magyar állampolgár lettem, nem tettem érte semmit.
9/17 anonim válasza:
Bolgáron kívül bármely más EU-tagállam állampolgárságára érdemes becserélni, akár különbözettel is! :-))
10/17 anonim válasza:
ez nem egy érdem hanem adottság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!