Orbán fiatal énje büszke lenne arra, amit elért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/10 anonim válasza:
A nyilatkozatai alapján szembe köpné magát. Azt, hogy valójában mit akart elérni csak ő tudja.
2/10 anonim válasza:
A nyilatkozatai alapján mindenre büszke amit elért. Az más kérdés, hogy nem reálisan látja a dolgokat, illetve időközben változhattak a céljai.
3/10 anonim válasza:
A mostani énje sem feltétlenül büszke arra mit fiatal korában csinált.
Igaz a kommunista ellenesség konzekvens nála
Jelenleg is részben a nyugati komcsikkal hadakozik
4/10 anonim válasza:
Nem. Orbán fiatal énje nekifutásból köpné szembe a mostanit. Az az ember meghasonlott. Mindazzá vált, ami ellen fiatal korában harcolt.
Bár arra a temérdek pénzre, amit ellopott, lehet, hogy büszke lenne.
5/10 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb esetben a politikai gazemberek úgy alakulnák azzá, amik, mint ahogy az a Breaking Bad sorozatban is történik Walter White-tal. Tehát fiatal Orbán valószínűleg nem lenne büszke, DE ennek tudatában sem változna jelentősen az életútja, mert a körülmények és mélyebben húzódó személyiségjegyei ezt követelik meg majd tőle.
6/10 anonim válasza:
Igen, hiszen már akkor is a világkormány térhódítása és a magyar emberek rabszolgává tétele volt a célja.
7/10 anonim válasza:
Szerintem az ember személyisége felnőtt korban már nem változik, vagyis ha most 1G akkor fiatalabb korában is az volt, tehát valószínűleg ezt akarta mindig elérni és büszke lenne magára...
8/10 anonim válasza:
Szerintem ő jól indult, aztán valahol ellenzékiként lett benne elég düh ahhoz, hogy ne érdekelje már més, mint a hatalom, és precíziós műszerként, zseniálisan megtervezte, hogy alakít ki diktatúrát az EU-n belül. Szóval szerintem őt nem a pénz részegítette meg, hanem a hatalom. Olyan sok pénzt ő maga nem is használ, azért lop, hogy hatalmon maradhasson.
9/10 anonim válasza:
Ha mindig is úgy gondolta, hogy ne arra figyeljenek, amit mond, hanem arra, amit csinál, akkor büszke lenne magára, hiszen fiatalon is minden szava hazugság volt.
10/10 anonim válasza:
Én nem tudom eldönteni, hogy a régi Orbánnak valóban mik is voltak a szándékai. Akkor is legbelül mocsok volt, csak a külvilág felé normáliskodott, vagy akkor még normális volt. Mára kiépített egy maffiarendszert, ez biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!