Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán fiatal énje büszke...

Orbán fiatal énje büszke lenne arra, amit elért?

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 12:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
A nyilatkozatai alapján szembe köpné magát. Azt, hogy valójában mit akart elérni csak ő tudja.
2022. okt. 27. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
A nyilatkozatai alapján mindenre büszke amit elért. Az más kérdés, hogy nem reálisan látja a dolgokat, illetve időközben változhattak a céljai.
2022. okt. 27. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

A mostani énje sem feltétlenül büszke arra mit fiatal korában csinált.

Igaz a kommunista ellenesség konzekvens nála

Jelenleg is részben a nyugati komcsikkal hadakozik

2022. okt. 27. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Orbán fiatal énje nekifutásból köpné szembe a mostanit. Az az ember meghasonlott. Mindazzá vált, ami ellen fiatal korában harcolt.

Bár arra a temérdek pénzre, amit ellopott, lehet, hogy büszke lenne.

2022. okt. 27. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a legtöbb esetben a politikai gazemberek úgy alakulnák azzá, amik, mint ahogy az a Breaking Bad sorozatban is történik Walter White-tal. Tehát fiatal Orbán valószínűleg nem lenne büszke, DE ennek tudatában sem változna jelentősen az életútja, mert a körülmények és mélyebben húzódó személyiségjegyei ezt követelik meg majd tőle.
2022. okt. 27. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Igen, hiszen már akkor is a világkormány térhódítása és a magyar emberek rabszolgává tétele volt a célja.
2022. okt. 27. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ember személyisége felnőtt korban már nem változik, vagyis ha most 1G akkor fiatalabb korában is az volt, tehát valószínűleg ezt akarta mindig elérni és büszke lenne magára...
2022. okt. 27. 13:06
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ő jól indult, aztán valahol ellenzékiként lett benne elég düh ahhoz, hogy ne érdekelje már més, mint a hatalom, és precíziós műszerként, zseniálisan megtervezte, hogy alakít ki diktatúrát az EU-n belül. Szóval szerintem őt nem a pénz részegítette meg, hanem a hatalom. Olyan sok pénzt ő maga nem is használ, azért lop, hogy hatalmon maradhasson.
2022. okt. 27. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig is úgy gondolta, hogy ne arra figyeljenek, amit mond, hanem arra, amit csinál, akkor büszke lenne magára, hiszen fiatalon is minden szava hazugság volt.
2022. okt. 27. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom eldönteni, hogy a régi Orbánnak valóban mik is voltak a szándékai. Akkor is legbelül mocsok volt, csak a külvilág felé normáliskodott, vagy akkor még normális volt. Mára kiépített egy maffiarendszert, ez biztos.
2022. okt. 27. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!