Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagy hálás Orbán Viktor...

Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?

Figyelt kérdés
Ilyenkor Karácsony közeledtével, szerintem érdemes kifejezni a hálánkat, nagyra becsülésünket, annak, aki megérdemli. Orbán Viktor szerintem Isten küldötte. Én azért vagyok neki hálás, mert megvéd a neoliberálisok szélsőséges akciótól.

2022. dec. 11. 14:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Látod ez az ami miatt mi sosem founk egyet érteni bármilyen rendszer lesz és bárki lesz is a miniszterelnök.

Te fontosnak tartottad hogy megemlitsd én pedig kiemeltem hogy mekkora fa.szság és nem tudom szó nélkül hagyni.

2022. dec. 12. 19:46
 42/50 anonim ***** válasza:
4%

A 100%-os csedet, es a 25 ev alattiak adomentesseget. Nem vagyok fideszes, de ezek jol jonnek. Az egeszsegugy valoban lehetne jobb.

A transzokat meg ki nem... ? Mostanaban annyit foglalkoznak veluk hogy kesz orulet.

2022. dec. 12. 20:46
 43/50 anonim ***** válasza:
86%
Hálás vagyok a krumpliért. Azért is hálás vagyok mert Orbán miniszeterelnökünk megvéd minket a csúnya Sorostól
2022. dec. 14. 13:20
 44/50 anonim ***** válasza:
5%
Viccelődsz a Sorossal. Beszélj valakivel aki a Soros tőzsdei gazemberkedése miatt veszített el egy csomó pénzt. Ő örülne neki ha megvédték volna Sorostól.
2022. dec. 14. 13:30
 45/50 anonim ***** válasza:
83%
UGyanmár, én nem viccelődtem a csúnya gonosz(92 éves)Sorossal. Az a mocskos gazember
2022. dec. 14. 13:48
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Soros egy mocskos disznó!

Neki köszönhető a Fidesz léte, és Orbán kivakarása a sz@rból!

Ha Orbán ott maradt volna a mocsárban, akkor ma Magyarország Ausztria hasonmása lehetne, euróval fizetnénk, és nem csak papíron fejlődnénk!

Egy boldog ország lennénk!

2022. dec. 16. 20:11
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyenesen elszomorító, hogy felnőtt ember hogyan tud így hasra esni egy másik embertől.

Orbánnak rengeteg eus pénz állt a rendelkezésére,könnyen szórta. Még.

De annak jelentős részét nem az országra, a népre fordította, hanem a haverokra.

Kormányzásának fő attrakciója a kapkodás, rögtönzés és a hablatyolás.

Lesz ennek még böjtje.

Érdekes,most a takarékosság a "begyűrűzés" miatt van: azt mondja, háborús válság és szankciós válság. Ezt szó nélkül elfogadják sokan. Azt viszont nem fogadták el, hogy 2008 körül világgazdasági válság volt, aminek minden ország itta a levét, Magyarország is. Ezt mind a baloldal nyakába varrták.

Miért?

2023. jan. 3. 13:57
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
46-os: egyetértek. Soha senki nem mondta el világosan, hogy mi a baj Sorossal. Elég az emberek nagy részének az, hogy utálattal kimondják: Soros. Hogy miért kell utálni, az nem érdekes. Utálják, mint a pirézeket. Ennyi.
2023. jan. 3. 13:59
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Itt amíg fidesz lesz az átlag ember havi 250-300ezerert fog robotolni, míg ezek az ingyenélők(mellesleg Európaban legdragabb, legköltsegesebb kormánya az orban kormánynak van) azaz a fidesz , seg. nyaloi vannak hatalmon varmegyéstöl, ispánostol! Várjunk még jöhet a csendőrség

De előbb még orbánt megkoronázzák! I. orban

2023. jan. 4. 08:05
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
És ha végiggondolom, hogy egy kóceráj kőbányából milyen nagy vagyon lett! Elképesztő.
2023. jan. 4. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!