Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?
Látod ez az ami miatt mi sosem founk egyet érteni bármilyen rendszer lesz és bárki lesz is a miniszterelnök.
Te fontosnak tartottad hogy megemlitsd én pedig kiemeltem hogy mekkora fa.szság és nem tudom szó nélkül hagyni.
A 100%-os csedet, es a 25 ev alattiak adomentesseget. Nem vagyok fideszes, de ezek jol jonnek. Az egeszsegugy valoban lehetne jobb.
A transzokat meg ki nem... ? Mostanaban annyit foglalkoznak veluk hogy kesz orulet.
Soros egy mocskos disznó!
Neki köszönhető a Fidesz léte, és Orbán kivakarása a sz@rból!
Ha Orbán ott maradt volna a mocsárban, akkor ma Magyarország Ausztria hasonmása lehetne, euróval fizetnénk, és nem csak papíron fejlődnénk!
Egy boldog ország lennénk!
Egyenesen elszomorító, hogy felnőtt ember hogyan tud így hasra esni egy másik embertől.
Orbánnak rengeteg eus pénz állt a rendelkezésére,könnyen szórta. Még.
De annak jelentős részét nem az országra, a népre fordította, hanem a haverokra.
Kormányzásának fő attrakciója a kapkodás, rögtönzés és a hablatyolás.
Lesz ennek még böjtje.
Érdekes,most a takarékosság a "begyűrűzés" miatt van: azt mondja, háborús válság és szankciós válság. Ezt szó nélkül elfogadják sokan. Azt viszont nem fogadták el, hogy 2008 körül világgazdasági válság volt, aminek minden ország itta a levét, Magyarország is. Ezt mind a baloldal nyakába varrták.
Miért?
Itt amíg fidesz lesz az átlag ember havi 250-300ezerert fog robotolni, míg ezek az ingyenélők(mellesleg Európaban legdragabb, legköltsegesebb kormánya az orban kormánynak van) azaz a fidesz , seg. nyaloi vannak hatalmon varmegyéstöl, ispánostol! Várjunk még jöhet a csendőrség
De előbb még orbánt megkoronázzák! I. orban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!