Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagy hálás Orbán Viktor...

Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?

Figyelt kérdés
Ilyenkor Karácsony közeledtével, szerintem érdemes kifejezni a hálánkat, nagyra becsülésünket, annak, aki megérdemli. Orbán Viktor szerintem Isten küldötte. Én azért vagyok neki hálás, mert megvéd a neoliberálisok szélsőséges akciótól.

2022. dec. 11. 14:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
97%
8as, ne is mond a kevertfajú feleségemmel, mi tavaly óta, vagy 3x megfagytunk és éhenhaltunk, sőt már hidegvizzel húzzuk le a wc-t és csukott szemmel alszunk!
2022. dec. 11. 14:45
 12/50 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor szerintem egy nagy hös. Nélküle már elveszett volna a magyarországi kereszténység. Már Soros lenne az úr, valamelyik embere lenne a miniszterelnök, és tombolna a neliberalizmus az országban.
2022. dec. 11. 14:45
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
12es igazad van kérdező, ha ekkora hős nem akarod megjutalmazni az egyik szobában ? Mármint gondolom erre áll a répa ugye ugye.
2022. dec. 11. 14:48
 14/50 anonim ***** válasza:
97%
Lehet kikéne bérelnetek romcsiba egy Yachtot mint ahogy Borkai úr is tette, erre nem gondoltál ?
2022. dec. 11. 14:50
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
10es, otthon élnek a szüleim, van két házunk és bár 2 éve nyúzom őket, hogy adják el a fenébe őket és jöjjenek ki utánnam, nem akarnak, igy nekem kell időnként hazajárni segiteni nekik, maradtak otthon barátaim és egyszer, ha normális vezetés lenne, szeretnék még hazamenni és otthon meghallni, de nem dőlök kardomba, ha ez nem jön össze.
2022. dec. 11. 14:50
 16/50 anonim ***** válasza:
11%

Hálás vagyok hogy #4 és #8 már nem itthon rontja a levegőt.

Csak azt nem értem, hogy miért nem egy német chat csatornán kommentelnek ?

Nem tudnak németül ? Mosogatáshoz nem kell ?

2022. dec. 11. 14:52
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
10es Azért érdekel minket mert neked akarunk jót, hát nem látod ? Azzal hogy folyamatosan témát biztosítunk neked segítjük, hogy az elbutulás elkerüljön, amibe a kormány próbál belekényszeríteni, szóval hálásnak kéne inkább lenned.
2022. dec. 11. 14:53
 18/50 anonim ***** válasza:
97%
16os azért mert a német chat csatornán, nincsenek ilyen “magas” intelligenciával megáldott egyének mint te. Kell a szellemi alamizsna az ilyen “okos” emberektől hiszen annyi mindent tudsz mutatni nekünk, mesélj hogy van Soros apó mostanság ? Meg a kis Lölö, Rezsi Szilárd tömi a pacalt a pocikába? Múltkor megakartam kérdezni tőle, hogy eszel te rendesen
2022. dec. 11. 14:56
 19/50 anonim ***** válasza:
94%
16-os, de tudunk németül, ezért látjuk, hogy mennyire beleszóltok, még igy is az életünkbe, a folyamatos vétózgatásotokkal. A kontinenst tartjátok fogva politikailag, de, hál Isten ennek legalább lassan vége.
2022. dec. 11. 14:56
 20/50 anonim ***** válasza:
95%
16os Amúgy Viktorkának szoktál kezet csókolni, vagy még mindig az alsótáj nyalása a módi ? Látod mennyi mindent nemtudok, ezért lenne jó ha megosztanád ezeket. Tényleg Borkai papa leszokott a kokóról ?
2022. dec. 11. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!