Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagy hálás Orbán Viktor...

Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?

Figyelt kérdés
Ilyenkor Karácsony közeledtével, szerintem érdemes kifejezni a hálánkat, nagyra becsülésünket, annak, aki megérdemli. Orbán Viktor szerintem Isten küldötte. Én azért vagyok neki hálás, mert megvéd a neoliberálisok szélsőséges akciótól.

2022. dec. 11. 14:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a tanáraim 8 év alatt nem tudtak megtanítani angolul, és álmomban sem gondoltam vna hogy 1.5 év alatt, munka mellett megfogok tanulni középfokon és ezt csak neki köszönhetem. Végre kint dolgozhatok.
2022. dec. 11. 16:17
 32/50 anonim ***** válasza:
17%

"Azért mert a tanáraim 8 év alatt nem tudtak megtanítani angolul"

Ez csak részben a tanáraid hibája. Az interneten fent van az összes szükséges tananyag, ismeret. Szorgalom, önképzés.

2022. dec. 11. 16:19
 33/50 MDaniel98 ***** válasza:
95%
Hálás vagyok, hogy megmutatta, még Fletónál is lehet korruptabb valaki.:)
2022. dec. 11. 16:20
 34/50 A kérdező kommentje:
Ma már sokkal több és jobb tanulási lehetőség van, mint az én fiatalkoromban volt. Sok államilag támogatott képzés is van, ami régen nem volt. Ez is Orbán Viktor Úrnak köszönhető.
2022. dec. 11. 16:34
 35/50 A kérdező kommentje:
Amióta ő a miniszterelnök, azóta a nap is szebben ragyog az égen.
2022. dec. 11. 16:35
 36/50 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező,

Valóban így van ahogy most leírtad. Egy okj képzés ma már 2-3-5 éves lesz így munka mellett aki tanulni akar rendesen "megtanulja" majd a szakmát és véletlenül sem kell diplomába kezdenie hiszen legalább kevesebbet kérnek majd számon itt :)

2022. dec. 11. 16:38
 37/50 anonim ***** válasza:
94%
Hálás vagyok a 418 forintos euróért. Hálás vagyok a kétszámjegyű inflációért. Hálás vagyok azért, mert egy kiló kenyér 800 forint és mert kéthetente emelkedik az ára. Hálás vagyok azért, mert az árstop miatt vadászni kell a cukrot és a tojást. Hálás vagyok a nyugat-európai szintű egészségügyért, hálas vagyok, mert egy állami kórházba kerülve lassan le se sz*rnak. Hálás vagyok a több éves várólistákért és azért, mert ha nem akarok megdögleni, akkor magánba kell mennem és többszázezer forintot kifizetnem. Hálás vagyok azért, mert nincs orvos, mert a normálisabbak már mind nyugaton vannak, ahol normális bért kapnak. Hálás vagyok a nagyszerű iskolarendszerért, hálás vagyok, mert a tanárok éhbérért dolgoznak és mert a tanárok és a diákok is túlterheltek. Hálás vagyok, mert a tanárok nem sztrájkolhatnak és ha meg merik tenni, kirúgják őket. Hálás vagyok azért, mert transzneműként nem választhatom meg, hogy milyen név és nem szerepeljen a saját személyimben és hogy gyakorlatilag össze lettem mosva a pedofilokkal és az emberek a propagandának köszönhetően ok nélkül gyűlölnek. Hálás vagyok azért, mert az én pénzemből is fenntartott közmédiából hiteles tájékoztatás helyett csak a propaganda, a sorosozás és a brüsszelezés folyik. Hálás vagyok a nagyszerű stadionokért és a kisvasútért, amiket sohasem fogok használni, de az én pénzemből is építették őket. Hálás vagyok azért, mert egy olyan nagyhatalomtól függünk és egy olyan nagyhatalom vezetőjéhez dörgölőzünk, ahol semmibe veszik az emberi jogokat és ami csak úgy megtámadott egy másik országot. Hálás vagyok azért, mert a barátaim nagy része, nem bírva ezt a közhangulatot, már nyugaton él. Folytassam?
2022. dec. 12. 05:12
 38/50 anonim ***** válasza:
26%

"Hálás vagyok azért, mert transzneműként nem választhatom meg..."

Na már megint kezdődik. A társadalom gerincét ropogtató probléma. Nyomor rabság elnyomás.

2022. dec. 12. 09:07
 39/50 anonim ***** válasza:
93%
#38: Sikerült megfognod a lényeget. Mintha nem is soroltam volna fel még egy csomó problémát ezen kívül. Ez nagyon jól mutatja, hogy hogyan lehet elterelni a fideszesek figyelmét a fontos dolgokról.
2022. dec. 12. 10:09
 40/50 anonim ***** válasza:
93%

Kevés embert vetek meg jobban Orbán Viktornál!

Ritka egy kártékony, megosztó, nemzetrontó alak!

Az hálálkodjon neki, aki olyan mélységből néz fel rá, ami lentebb van a béka fenekénél!

Én semmit sem köszönhetek Orbánnak - is nem is teszem!

2022. dec. 12. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!