Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?
Figyelt kérdés
Ilyenkor Karácsony közeledtével, szerintem érdemes kifejezni a hálánkat, nagyra becsülésünket, annak, aki megérdemli. Orbán Viktor szerintem Isten küldötte. Én azért vagyok neki hálás, mert megvéd a neoliberálisok szélsőséges akciótól.2022. dec. 11. 14:26
21/50 anonim válasza:
Azért lennék ha megnyúvadna. Jelenleg meg nem vagyok semmiért.
22/50 anonim válasza:
Azért én megnézném azt a két kommentelőt akik állítólag németországból írnak. Lehet hogy egy csóró pesti albérletből írogatnak és álmodik a nyomor.
23/50 anonim válasza:
Ennek a feregnek? Semmiért ugrálnék a testén a fején páros lábbal
24/50 anonim válasza:
Lehet hogy németországban vannak. Épp egy munkásszálláson másik 4 ember büdös lábát szagolják miközben kommentelnek. Nagy karrier.
25/50 anonim válasza:
22es Lehetséges, ahogy az is lehetséges, hogy te egy fideszes bér troll vagy, see everything is possible :)
26/50 anonim válasza:
24 igen hát muszáj másik 4 ember lábát szagolgatni, nem mindenki olyan szerencsés mint ti, akik Viktor alfelében vájkáltok, kinek mi adatik, Matolcsy megvan amúgy a vén bolondos?
27/50 anonim válasza:
Látod csórikám akkor mégsem olyan nagy a boldogság ott kint a németeknél.
28/50 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy sok mindenért.
29/50 anonim válasza:
Megtermeti az eddig is kialakított társadalmi... Elnézést: Nemzeti Széthúzás projektjét.
30/50 anonim válasza:
Nem, sőt már majdnem megfagyott mindenki, meg ugye Németország már nem létezik tehát érted egy nem létező országban fagyoskodunk és szagoljuk másik 4 ember büdös lábát, viszont Soros Apó utalja a pénzt, neked ki utal pénzt ? Viktorta vagy a Rezsi Szilárd ? Na látod akkor melyikünknek is jobb a helyzete ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!