Miért vagy hálás Orbán Viktor miniszterelnök úrnak?
Neki köszönhető hogy nálunk is ismertté vált és elterjedt az lmbtq, wokizmus, liberalizmus.
Nélküle a kutya se tudta hogy egyáltalán mi az az lbmqt :DDD
Hálás vagyok az egykulcsos adóért. Hálás vagyok hogy nem vették el a karácsonyi jutalmam 54 százalékát mint Gyurcsány idejében a többkulcsos adóval.
Hálás vagyok a családtámogatásért. Igaz nekem nem jár az unokám most annyi idős mint amikor én Gyurcsány alatt neveltem a gyekekeket és a családi pótlékon kívül lóf-szt sem kaptam. Őket legalább az adójóváíráson keresztül valamennyire támogatja az állam.
Aztán hálás vagyok a 27 százalékos áfáért. Végre az is fizet valami adót aki zsebbe kapja a fizetése jó részét.
Hálás vagyok azért is hogy nálunk egy férfi és nő köthet házasságot.
Ez az élet rendje több ezer éve ne változtassunk rajta.
A többiek azt csinálnak amit akarnak de ne nevezzük házasságnak ami nem az. Vegán steak sem létezik mert a steak az hús.
"Igaz nekem nem jár az unokám most annyi idős mint amikor én Gyurcsány alatt neveltem a gyekekeket"
Na ennek fussál neki mégegyszer! Sehogy nem jön ki a matek a korokkal!
"Nélküle tuti sosem jöttem volna ki erre a rodhadó nyugatra! Köszönöm, hogy megváltoztattad az életem!"
Ezért sokan hálásak lehetünk, én is miatta vagyok a nemlétező Németországban.
Akkor mit érdekel titeket hogy mi megy Magyarországon ?
Legyetek boldogok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!