Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hiheti sok ellenzéki,...

Hogy hiheti sok ellenzéki, hogy sok fideszes azt hiszi, hogy nyugaton rosszabbul élnek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 22:22
 41/92 anonim ***** válasza:
37%
Azt is viccből írtam h azért nem mondom meg h voltam e szavazni, mert a titokzatos stílust nyomom, mert ilyen kedvem volt először azt akartam írni h voltam szavazni és a mi hazánkra szavaztam, mert pont ez a lényeg h kit érdekel itt ki mit ír úgy se tudod soha meg igaz e vagy nem. De az h előjött a tipikus konteós baromság ráadásul két embertől is h akkor tuti ellenzékis vagy na ez aztán végképp feldobta a napomat. Szóval amúgy tényleg köszi a műsort srácok így néha GTA mellett jól jön.
2022. dec. 11. 19:24
 42/92 anonim ***** válasza:
60%
Am mi van a magányugdíj pénztárakkal arról miért nem beszél senki ?
2022. dec. 11. 19:28
 43/92 anonim ***** válasza:
0%
Fú de bepörgött a kis GTA-s DK-s gyerek, hogy lebukott, írt egy hegyibeszédet. Mondjuk elég szar gépe lehet, ha eddig tölt a GTA. :DDD
2022. dec. 11. 19:29
 44/92 anonim ***** válasza:
54%
Látszik h nem tolod mert ha figyeltél volna sessiont írtam tesám tudod prepezek meg bizniszelek és closed sessionbe váltogatással sokkal gyorsabban lehet spawn locationt váltani mintha odautaznál, és amikor sessiont váltok felnézek közbe. Amúgy tényleg DKs vagyok kajak tesó de hidd is el ezután most már tényleg.
2022. dec. 11. 19:33
 45/92 anonim ***** válasza:
54%
Imádom Klárát amúgy nagyon is nem tagadom tovább ha már lebuktam bizony
2022. dec. 11. 19:33
 46/92 anonim ***** válasza:
60%
Nem az állam, saját maguk részére vásárolták fel pl.az egész Balatont.
2022. dec. 11. 19:34
 47/92 anonim ***** válasza:
60%
De amúgy elhiszed nem ? Mármint h DKs vagyok mert nagyon csalódott lennék ha amúgy csak azt mondanád és közbe nem, tehát tényleg azt akarom h leírd ide h te biztos h egy DKs hülyegyerek vagy, csak akkor fogom komolyan venni.
2022. dec. 11. 19:34
 48/92 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem kell magyarázkodnod. Az, hogy szar a géped nem szégyen, majd veszel jobbat. :D

Eddig is tudtam, hogy DK-s vagy, nyugi. :)

2022. dec. 11. 19:35
 49/92 anonim ***** válasza:
60%
Köszönöm mármint h elhiszed, viszont el kell szomorítsalak mert nem gépen tolom :/. Sajnos de azt most sem fogom leírni min, hanem várom h kitaláljátok mint a DK-t is
2022. dec. 11. 19:37
 50/92 anonim ***** válasza:
48%

#43 Nyugi, valószínűleg azért csinálja ezt a mesedélutánt mert még gyerek és 18 éves kor alatt még nem lehet szavazni.

de cikinek érzi hogy leírja hogy még nem szavazhatott áprilisban, pedig ettől még lehetnének értelmes gondolatai a politikáról.

2022. dec. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!