Hogy hiheti sok ellenzéki, hogy sok fideszes azt hiszi, hogy nyugaton rosszabbul élnek?
Minden kormánynak megvannak a haszonélvezői.
Eddig még nem fordult elő, hogy most viszonylag
kevés van viszont MINDENT ELLOPNAK.
Egészségügy, oktatás szétverve. Kifelé áll a rudunk
az EU-ból. Orbán valami olyasmit akar ami az oroszoknál van.
Kuss legyen, dolgozz és halj meg hamar, ne kelljen
a nyugdíjjal bíbelődni.
Voltál szavazni áprilisban?
#21 "MINDENT ELLOPNAK."
Sorolj már fel ebből a mindenből vagy 5-6 dolgot konkrétan!
Ha tudod hoyg mindent elloptak akkor ez nem lesz nehéz.
Előre szólok, az nem lopás ha pályázaton kaptak pénzt azért elvégezték a munkát csak neked nem tetszik a cég tulajdonosa.
A lopás azt jelenti, hogy korábban Magyarország tulajdona volt, most meg más nem az hanem az övék és nem fizették ki rendesen az árát.
Szóval nem kell mindent felsorolnod, de 5-6 dolgot tegyél már ide kérlek! Csak hogy látsszon nem egy totál kamu szöveget nyomtál ide megrendelésre.
Itt csak olyannak van oka titkolózni, aki az Összefogásra szavazott. És akkor meg is van a válasz, hogy miért gondolják, hogy Ferikét akartad a hatalomba.
#28 Nem tőled kérdeztem. Az ő válaszára vagyok kíváncsi, szerinte loptak el MINDENT.
De legyen, bár ma már vagy harmadszorra írom le és szerintem neked is írtam már más kérdésnél: nincs ellopva.
A nyugdíjjárulékot azért vonták le, hogy megkapd cserébe a nyugdíjadat.
Meg is fogod kapni érte.
Ellopva akkor lenne ha nem kapná meg cserébe a nyugdíját az aki befizette vagy hiányt, adósságot okoztak volna vele amit másképpen kellene fedezni.
Ez az Orbán-soros pénzén szöveg meg nagyon óvodásra sikerült.
Az egyetem után volt 4 teljes hónapig Oxfordban egyetemen ösztöndíjasként angol filozófiát TANULNI Orbán Soros alapítványi pénzen. 25 éves korában. a rendszerváltás előtt 2 évvel.
Neked ez világjárás?
Ó, te nagyon szánalmas életet élhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!