Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hiheti sok ellenzéki,...

Hogy hiheti sok ellenzéki, hogy sok fideszes azt hiszi, hogy nyugaton rosszabbul élnek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 22:22
 21/92 anonim ***** válasza:
67%

Minden kormánynak megvannak a haszonélvezői.

Eddig még nem fordult elő, hogy most viszonylag

kevés van viszont MINDENT ELLOPNAK.

Egészségügy, oktatás szétverve. Kifelé áll a rudunk

az EU-ból. Orbán valami olyasmit akar ami az oroszoknál van.

Kuss legyen, dolgozz és halj meg hamar, ne kelljen

a nyugdíjjal bíbelődni.

2022. dec. 11. 16:25
 22/92 anonim ***** válasza:
83%
20as Leírnád kérlek, hogy a 18as válaszomban, hol is utaltam rá, hogy Ferikét akarom vissza a parlamentbe ? Mert ez amint sikerül neked IQ huszár, azonnal ki fogom majd fejteni a dolgot, amit kértél. Viszont addig javaslom, iratkozz vissza az általános iskola negyedik osztályába, ahol megtanítják neked a szövegelemzés alapjait :).
2022. dec. 11. 16:47
 23/92 anonim ***** válasza:
87%

Voltál szavazni áprilisban?

2022. dec. 11. 16:56
 24/92 anonim ***** válasza:
100%
23as miért kérdezed ezt ?
2022. dec. 11. 17:03
 25/92 anonim ***** válasza:
85%

Kíváncsiság.

2022. dec. 11. 17:08
 26/92 anonim ***** válasza:
0%

#21 "MINDENT ELLOPNAK."

Sorolj már fel ebből a mindenből vagy 5-6 dolgot konkrétan!

Ha tudod hoyg mindent elloptak akkor ez nem lesz nehéz.

Előre szólok, az nem lopás ha pályázaton kaptak pénzt azért elvégezték a munkát csak neked nem tetszik a cég tulajdonosa.

A lopás azt jelenti, hogy korábban Magyarország tulajdona volt, most meg más nem az hanem az övék és nem fizették ki rendesen az árát.

Szóval nem kell mindent felsorolnod, de 5-6 dolgot tegyél már ide kérlek! Csak hogy látsszon nem egy totál kamu szöveget nyomtál ide megrendelésre.

2022. dec. 11. 17:12
 27/92 anonim ***** válasza:
70%
25ös Értem, hát sajnos az a helyzet hogy akkor ez kíváncsiság is marad :/. Ne vedd zokon,csak sokkal menőbb titokzatosnak maradni. Ez most a védjegyem.
2022. dec. 11. 17:15
 28/92 anonim ***** válasza:
82%
26os Egyet kapásból tudok úgy hívják Magánnyugdíj pénztár vagy azt is Fletó nyúlta le ? Mondjuk lehet Soros apó is benne volt végülis régen ugye Orbán, Soros apó cukros bácsi pénzén járta a világot :).
2022. dec. 11. 17:16
 29/92 anonim ***** válasza:
68%

Itt csak olyannak van oka titkolózni, aki az Összefogásra szavazott. És akkor meg is van a válasz, hogy miért gondolják, hogy Ferikét akartad a hatalomba.

2022. dec. 11. 17:36
 30/92 anonim ***** válasza:
4%

#28 Nem tőled kérdeztem. Az ő válaszára vagyok kíváncsi, szerinte loptak el MINDENT.

De legyen, bár ma már vagy harmadszorra írom le és szerintem neked is írtam már más kérdésnél: nincs ellopva.

A nyugdíjjárulékot azért vonták le, hogy megkapd cserébe a nyugdíjadat.

Meg is fogod kapni érte.

Ellopva akkor lenne ha nem kapná meg cserébe a nyugdíját az aki befizette vagy hiányt, adósságot okoztak volna vele amit másképpen kellene fedezni.

Ez az Orbán-soros pénzén szöveg meg nagyon óvodásra sikerült.

Az egyetem után volt 4 teljes hónapig Oxfordban egyetemen ösztöndíjasként angol filozófiát TANULNI Orbán Soros alapítványi pénzen. 25 éves korában. a rendszerváltás előtt 2 évvel.

Neked ez világjárás?

Ó, te nagyon szánalmas életet élhetsz!

2022. dec. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!