Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hiheti sok ellenzéki,...

Hogy hiheti sok ellenzéki, hogy sok fideszes azt hiszi, hogy nyugaton rosszabbul élnek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 22:22
 31/92 anonim ***** válasza:
83%

Azokat a pénzeket nyúlják le amit az EU-tól kapunk.

(nem kell játszani a "nemtudomkát")

Szerinted miért fagyasztotta be az EU a pénzeket ?

Soros, Gyurcsány, LMBTQ - a szokásos duma.

2022. dec. 11. 17:49
 32/92 anonim ***** válasza:
34%
29es Értem xdd ez aztán a logika tehát ha nem mondom meg hogy voltam e szavazni, akkor csak és kizárólag az ellenzéki összefogásra szavazhattam xdd. Hallod te nem akarsz Atomfizikusnak menni ilyen logikával ? Mert úgy hallottam a gumiszobába pontosan ilyen elmével megáldott embereket keresnek.
2022. dec. 11. 18:27
 33/92 anonim ***** válasza:
21%

Így van. Ha nem voltál szavazni, azt minden további nélkül megmondanád.

Ha voltál, azt inkább titkolod, mert még a végén rákérdeznek, hogy kire, tehát már inkább az elején be se vallod.

Fideszre nyilván nem szavaztál, ha a Mi Hazánkra szavaztál volna, abba beleállnál, és beismernéd, ha a Kétfarkúakra, abban sincs szélgyellnivaló.

Egyedül az Összefogás az, amit szégyen beismerni, hisz ők nagyon lebőgtek és megszégyenültek, a választás estéjén szétestek, a pártjaik a bejutási küszöb alatt, utódjuk az Árnyékkormány. Szégyen.

2022. dec. 11. 18:42
 34/92 anonim ***** válasza:
34%
volt Memo is te IQ bajnok arra is szavazhattam :/. Plussz nem hallottál még arról, hogy valakinek változik a politikai hovatartozása ? Jaj xdd ne haragudj meg de annyira buták vagytok, mármint érted azt hiszed te vagy a helikopter mert leírtál gondolatokat amelyeket ha te kijelentessz az egy szent és sérthetetlen dolog, csak elmondjam mi a szomorú igazság? Hogy itt gyakori kérdéseken a kutyát nem érdekli xd Nem veszitek észre ti madarak h csak szórakozok veletek ?
2022. dec. 11. 19:04
 35/92 anonim ***** válasza:
34%
Szidod az árnyékkormányt de te nagyobb veréb vagy mint bárki ebben az országban, és egy random ismeretlen gyakori kérdéses ember úgy trollkodik és etet téged ahogy kedve tartja. Na nem baj kis butuska talán egyszer :).
2022. dec. 11. 19:07
 36/92 anonim ***** válasza:
17%

Volt még a NÉP is, de ez a MEMO-val együtt kamupártok, csak komplett hülyék szavaznak rájuk.

"Szidod az árnyékkormányt..." Hoppá! Rá is haraptál a csalira. Nem bírtad ki, hogy ne kommentáld az Árnyékkormány iránti bírálatomat. Ilyet csak azok tesznek, akik szimpatizálnak velük. Most már biztos, hogy gyurcsányista vagy. :)

2022. dec. 11. 19:14
 37/92 anonim ***** válasza:
0%
Klárának inkább kezet kéne csokolnód és beállni mellé, mert agyilag kb egy szinten vagytok, az is azt hiszi megváltja a világot a két hét alatt össze tarhált alamizsnával, na te is azt gondolod hogy itt gyakori kérdéseken mindenki Ferit akarja aki Nem Viktort hát ilyen éles logikával lócitrom takarítónak tudlak max elképzelni, bár azért ahhoz sem árt egy 20as IQ.
2022. dec. 11. 19:14
 38/92 anonim ***** válasza:
34%
Xdd amúgy tudtam h ha megemlítem az árnyékkormányt egyből azt fogod írni h ellenzékis vagyok Istenem xdd hogy te milyen kiszámítható ember vagy jaj. Hallod szakadok rajtad ember. Mármint vágod leírom neked h szivatlak már a 18as kommentem is csak egy sima szórakozás volt amíg GTAban betöltött a session, erre te még mindig komolyan azt hiszed h köztünk egy valós politikai vita zajlik öreg xdd
2022. dec. 11. 19:16
 39/92 anonim ***** válasza:
54%
Nem am DKs vagyok tényleg becsszó esküszöm imádom őket árnyékkormány a mindenem, xdd elhiszed végre nem ? Vagy igen xdd
2022. dec. 11. 19:19
 40/92 anonim ***** válasza:

#31 "Azokat a pénzeket nyúlják le amit az EU-tól kapunk."

Mondtam hogy ilyennel ne is erőlködj!

az volt az állítás, hogy MINDENT ELLOPTAK, így nagybetűvel. Akkor ezt a mindent kellene legalább pár darabként felsorolni.Az EU-tól kapott pénzek oda mentek ahová az eu szánta, pályázatként, beruházásra, fejlesztésre, programokra. Mind. Csak neked nem tetszik az aki a pénz elnyerte és cserébe a pénzért a munkát elvégezte.

"Szerinted miért fagyasztotta be az EU a pénzeket ?"

Akkor most én mondom, hogy "nem kell játszani a "nemtudomkát""! Már nyilvánosan is elismerték az eu egyes vezetői, politikusai, hogy kizárólag politikai, ideológiai okokból nem fizetik ki ezeket a pénzeket és nem is akarják. Egy ideig lehetett játszani a hülyét, de aztán szépen sorban mindenhol elszólták magukat és ahogy a lengyeleknél láthattuk is, még az sem számít, hogy mindent teljesítettek, még az ukránoknak is küldtek fegyvereket, az ideológia akkor is ott maradt és a pénz meg régen nincsen meg.

De azt megállapíthatjuk, hogy a mindent elloptakból semmit nem tudtál felsorolni. Egyetlen konkrét dolgot sem.

Mivel nincs is ilyen, ezen nem lepődök meg. Nehéz is lenne megkeresni amit elloptak ha ma sokkal nagyobb az állami vagyon mint amekkora 2010-ben a kormányváltáskor volt. Ugyanis nem ellopták hanem visszavásárolták az állam részére a korábban elkótyavetyélt cégek egy részét. Amit sikerült.

2022. dec. 11. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!