Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ide írogatnak, megfordult...

Akik ide írogatnak, megfordult már ez a fejetekben?

Figyelt kérdés

Hogy véletlen olyan témár érintesz esetleg, vagy valamire rátapintasz. Logikai úton kikövetkeztetsz valamit és érted jönnek?

Vagy azért itt még nem tartunk?

2022. dec. 10. 09:50
A kérdező szavazást indított:
Gondoltam már erre.
Meg se fordult még a fejemben.
33 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Na, paranoid skizofrénia....

Ha ez így működne kedves kérdező az ország nagy része már börtönben lenne, csak a hárommillió birka lenne szabad lábon.

2022. dec. 10. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Kik jönnek értem, az UFÓ-k?

Üdv: Pataki Attila (Edda)

2022. dec. 10. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Akkor félj kérdező, mert most érted is menni fognak. Lesd az ablakból a fekete autót mikor megáll a házad előtt.
2022. dec. 10. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Nekem csak az fordul meg nap mint nap a fejemben, hogy mennyi konteós, elmeroggyant meg üldözési mániás van itt.
2022. dec. 10. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Ezt ott nézik be sokan, hogy azt hiszik, hogy mivel a legtöbb kommunikációs csatorna figyelve van (ez nem is igazán titok, a legtöbb oldal teljesen felvállalja ezt, a telefonhálózatokat pedig már 50 évvel ezelőtt is ellenőrizni tudták - akkor ma miért ne tennék?), akkor majd ha ő ír valami rosszat, akkor "gyünnek a titkosrendőrök", pedig NEM. Ez nem így működik. Nem érdekük minden kisemberre figyelni, túl sok pénzt és erőforrást emésztene fel, továbbá csak növelné a hatalom ellenségeinek erejét, ha bizonyos lenne, hogy elvisznek a semmiért is.

Okosabbak ennél, a módszerek kifinomultabbak. Amíg csak "te meg a szar a gatyádban" keménykedtek, senkit nem érdekelve, addig a hatalom sem foglalkozik veled - miért tenné? Csak figyelmet kapnál.

Akkor indul be a gépezet, ha elkezdesz magad mögé embereket, erőt felsorakoztatni. De akkor sem a "fekete autó" meg a "csengőfrász" a módszer, ennél jóval kifinomultabban is lehet csinálni, sok esetben úgy, hogy a "lázadó" a saját lábában botoljék meg, vagy váljon nevetségessé (erre szinte végtelen lehetőség van, a média felhasználásával), de ha ez sem jön be, akkor intézik csak el az adott személyt, de úgy, hogy a prolik maguk is elítéljék az adott személyt, így nem mártír lesz belőle, hanem "a gaz megkapta méltó büntetését" a proli szemében, szóval a rendszer működik. Két példa van erre Magyarországon az utóbbi sok évből: Budaházy György és Tomcat. Mindkettővel szemben jogtalan eljárások indultak és nem véletlen történt velük, ami. Példamutatás: lázadj, és te is így jársz. Túl sokan álltak már mögöttük, a Tolvajkergetők kifejezetten sikeresen csapott le a cigó biciklitolvajokra és a fehérgalléros orvgazdákra, Budaházy pedig a rendszer által egyszerűen "szélsőjobbnak" kikiáltott hazafias emberek támogatását élvezte, akik ráadásul egy elég undorító választási csalás után álltak ki magukért, ami hiba volt.

2022. dec. 10. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

LOL, te azt hiszed, a GYK egy fókuszban lévő politikai fórum?:D Kb 150 ember ha van itt, a legtöbbje unatkozó nyugdíjas, munkanélküli vagy home-office-o. Illetve unatkozó ÉS/VAGY frusztrált.

Ha életed megvilágosodását írod ide, a következő történik:

-2 troll beléd száll és leoltanak

-jön még vagy 20 komment és a nagy megfejtésed csak eg ykomment lesz egy 60 kommentes anyázási rengetegben

-lepontozzák

-felpontozzák

-deee leginkább le se szarják.

Én még nem láttam itt az oldalon az elmúlt 14 évben olyat, hgoy valaki olyat írt volna, hogy "hah! Igazad van, erre még ne mis ogndoltam!":D Soha senkit nem győzött meg semmiről, ahogy soha senki nem változtatta meg még a véleményét itteni kommentek alapján.

Lássuk be, ez itt az internet pöcegödre. Ennél még a deepweb is nagyobb figylemet kap.

2022. dec. 10. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os, igen ebben igazad van. Rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Általánosságban gondoltam a kommentelést.
2022. dec. 10. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

6.

Nem akarlak megsérteni, de minden politikai fórumra igaz amit mondasz. Sőt, a gyakorin még nagyjából moderálnak is, míg sok más oldalon teljesen mehetnek a trágárkodások, egymás méltóságának sárba tiprásai is.

2022. dec. 10. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

8, miért sértenél ezzel meg?:D Ez csak alátámasztja azt, hogy teljesen fölösleges ezen agyalni. És ez válasz 7-re is, "általában a kommentelés".

A neten szétszórt kommentek csak akkor kerülnek rivaldafénybe, ha az élet egyéb területén valamiért a politika útjába kerültél. Mint pl Pankotai Lilinél, akinek az apja a neten fröcsögött a kormány ellen. Ez snekit nem zavart volna, senkinek fel sem tűnt volna, ha a leány nem tartott volna ellenzéki beszédet 100.000 ember előtt. De tartott, és ezért kellett valami ellene. És találtak is.

De pl az itt elhangzó kommenteket a kutya sem fogja megtalálni még akkor sem, ha szembemenél a hatalommal. Egyszerűen mert anonim. Jó, persze, ha lenyomozzák az IP címedet, meg kimondottan kémkednek ellened, akkor menni fog, de a legtöbb lejáratáshoz nem kell ennyi energia.

Sokan pl facebookon, a saját profiljukról Caps Lockkal fröcsögnek és nem gondolnak bele, hogy ezt az összes ismerősük látja, meg mindeki aki arra téved. Jóformán egy egyszerű Google keresés is kidobja. Szerintem halál ciki amikor valaki osztja az észt publikusan:D De amikor a politikának szüksége van rá, meg fogja találni. De addig nem is keresi, amíg nem kell neki.

2022. dec. 10. 16:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, van olyan nézet, hogy Magyarország egy médiadiktatúra, ahol a diktatúra eszköze a médiafölény és a hazudozás. Na már most ezek megvannak, mármint a médiafölény is, meg a hazudozás is. Az a kérdés, hogy ez diktatúra e vagy sem, de ezen logika szerint sem hagyományos diktatúra Magyarország.

De ha nem így nézzük, akkor Magyarország se nem demokrácia, se nem diktatúra. Ez Orbánnak pont jó, mert így leegyszerűsítve bármit bármikor megtehet de van valamennyi alapja, hogy azt hazudja, hogy ő a népet képviseli. Eléggé irónikus, hogy a hazugságnak van alapja, hiszen a hazugság attól még hazugság, de ez van.

2022. dec. 11. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!