Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megfordult már a fejetekben,...

Megfordult már a fejetekben, hogy legjobb lenne felszámolni mindent (lakást / házat), venni egy furgont, átalakítani lakóautóvá, kimenni vmi elhagyatott szép természeti területre, és off the grid élni?

Figyelt kérdés
Se rezsi, se nyomasztó hírek, se kötöttség. Persze később valamiből kell pénzt csinálni, de egy felszámolt ház / lakás árából, azért jópár évig ki lehet húzni, és az alatt át lehet gondolni mi is lenne a legjobb módja a megélhetésnek
2022. aug. 10. 10:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%
Romantikus képzelgés, de nem működhet hazai viszonyok között.
2022. aug. 10. 10:25
 2/28 A kérdező kommentje:
fel se merült bennem, hogy egy lakhatásra berendezett autóval itthon maradnék..
2022. aug. 10. 10:32
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy jut eszembe. Akarna a franc kényelmetlenül élni, benzinből fizetni a fűtést télen, lakóautós wc-re járni évekig, mindezt egy elhagyatott szép területen ahol se víz, se villany, plusz fizessem a nulla munkámból a kaját, benzint, orvost ha kell, egyéb dolgokat, miközben csak fogy a pénzem én meg a sggemet vakarom munka nélkül egy lakókocsiban a halál fszán, mert én most off the grideset játszok.
2022. aug. 10. 10:34
 4/28 A kérdező kommentje:
hát a napi 8 órát ülök egy melóhelyen című bohóckodást is egy ponton meg lehet unni. A fogy a pénzem című történetet meg passzív jövedelemből is meg lehet oldani. Namindegy, látom ennek jobb lesz más helyeken utánanézni, nem mintha bármi hasznosra számítottam vna itt
2022. aug. 10. 10:56
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Ja passzív. Már mindenki ebből élne. Ülök és dől a pénz.
2022. aug. 10. 11:08
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem, vannak barátaim.
2022. aug. 10. 11:12
 7/28 A kérdező kommentje:
1 jobbhelyenlevő kiadó budapesti lakás pontosan ezt csinálja. Akinek egynél több is van, az már konkrétan tényleg csak a pénzét számolja
2022. aug. 10. 11:12
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

Csak HASZNOS válaszokat kaptál és mindenki a kérdésedre válaszolt, miszerint:

"Megfordult már a fejetekben,...."

Mi a fene lenne neked a hasznos válasz?

Azért mert te el vagy varázsolva és fel sem fogod az életet, attól még a válaszok reálisak és leírják, hogy miért nem fordul meg a fejükben.

Szeretem nézni a Spektrumon a vademberekről szóló riportfilmeket és érzékelhetően jobban képben vagyok/vagyunk a valós tényekkel mint te.

Egy furgonban te nem fogsz tudni életvitelszerűen élni télen-nyáron, ennél még egy barlang is jobb, abban szerencsés esetben fel lehet egyenesedni.

A normális lakóautó - amiben nem pusztulsz le olyan szinten, hogy emberek közé sem mehetsz, mert koszos és büdös vagy, szutyok ruhában - az komoly pénz, de az elfogyasztott üzemanyag A-ból B-be eljutáshoz is egy vagyon, ha egyáltalán lesz lehetőség hozzájutni, ahogy a világ alakul.

Arról már nem beszélve, hogy az nem úgy megy, hogy te valakinek a földjén csövezel, azt meg kell venned, vagy bérelned.

A többi gondot előttem már a 3-as tökéletesen leírta!

Ja és nem fordult meg a fejemben!

Jó így?

2022. aug. 10. 11:36
 9/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem fordult meg a fejemben, de te ettől még csinálhatod!:D
2022. aug. 10. 11:39
 10/28 anonim ***** válasza:
71%

Ha passzív jövedelmed van, akkor mi a tökömnek kell elvonulni a pcsába, hogy rájöjj, hogy mit akarsz csinálni?

Mondj fel, találd ki mit csinálnál szívesen, és valósítsd meg.

Ja, hogy nincs kiadó lakásod, csak a gyakorlati kérdésre, miszerint miből élnél meg, könnyű ezt rávágni, hogy passzív jövedelem.

Ha lenne passzív jövedelmem, akkor egy olyan munkát tanulnék ki, amit szeretek, azt mondjuk heti 20 órában végezném, kényelmesen élnék, de nem költöznék ki a fszba a pusztára emiatt.

2022. aug. 10. 11:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!