Megfordult már a fejetekben, hogy legjobb lenne felszámolni mindent (lakást / házat), venni egy furgont, átalakítani lakóautóvá, kimenni vmi elhagyatott szép természeti területre, és off the grid élni?
Csak HASZNOS válaszokat kaptál és mindenki a kérdésedre válaszolt, miszerint:
"Megfordult már a fejetekben,...."
Mi a fene lenne neked a hasznos válasz?
Azért mert te el vagy varázsolva és fel sem fogod az életet, attól még a válaszok reálisak és leírják, hogy miért nem fordul meg a fejükben.
Szeretem nézni a Spektrumon a vademberekről szóló riportfilmeket és érzékelhetően jobban képben vagyok/vagyunk a valós tényekkel mint te.
Egy furgonban te nem fogsz tudni életvitelszerűen élni télen-nyáron, ennél még egy barlang is jobb, abban szerencsés esetben fel lehet egyenesedni.
A normális lakóautó - amiben nem pusztulsz le olyan szinten, hogy emberek közé sem mehetsz, mert koszos és büdös vagy, szutyok ruhában - az komoly pénz, de az elfogyasztott üzemanyag A-ból B-be eljutáshoz is egy vagyon, ha egyáltalán lesz lehetőség hozzájutni, ahogy a világ alakul.
Arról már nem beszélve, hogy az nem úgy megy, hogy te valakinek a földjén csövezel, azt meg kell venned, vagy bérelned.
A többi gondot előttem már a 3-as tökéletesen leírta!
Ja és nem fordult meg a fejemben!
Jó így?
Ha passzív jövedelmed van, akkor mi a tökömnek kell elvonulni a pcsába, hogy rájöjj, hogy mit akarsz csinálni?
Mondj fel, találd ki mit csinálnál szívesen, és valósítsd meg.
Ja, hogy nincs kiadó lakásod, csak a gyakorlati kérdésre, miszerint miből élnél meg, könnyű ezt rávágni, hogy passzív jövedelem.
Ha lenne passzív jövedelmem, akkor egy olyan munkát tanulnék ki, amit szeretek, azt mondjuk heti 20 órában végezném, kényelmesen élnék, de nem költöznék ki a fszba a pusztára emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!