Akik eddig itt terveztek jövőt, nektek is megfordult a fejetekben hogy elhagyjátok ezt az országot?
Nem akarom ecsetelni hogy mi miatt. Olvassatok pár hírportált( Persze nem ők a leghitelesebbek, de nagyjából a lényeg meglesz (aki nem tudná annak szólt))
Úgy vagyok vele hogy mi miatt maradnék itt? (Fiatal vagyok, családommal élek, tanulok, 18 vagyok).
Emberek máshol is vannak, tanulni máshol is lehet, nyelvet is meglehet tanulni és sorolhatnám...
Eddig én maradtam volna itt mert ugye itt már ismerünk mindent stb. "Biztonság érzet" vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. De most nagyon nagyon gondolkodom hogy hol lenne nekem jobb.
Nyilván nem én döntésem lesz, egyedül nem akarok világot megváltani meg minden, csak gondoltam kiírom hogy ti is elgondolkodtatok ezen, vagy csak én most?:D
Itt terveztem eddig. Most 21 vagyok, jövőre diplomázok és elég valószínű, hogy külföldre megyek mesterre.
Az oka: itthon nincs megfelelő képzés ezen a területen se nekem, se a páromnak.
Már eszembe jutott, hogy lehet, hogy kintmaradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!