Szorongtok az idős szüleitekért a koronavírus miatt, megfordult a fejetekben hogy talán még idén elkapják és meghalnak?
Bizony!
Koronavírus-pozitív vagyok. A tünetek jelentkezése előtt két nappal találkoztam anyósommal kb. fél órára, és előtte egy héttel szüleimmel több órára.
Volt egy jó adag idegesség bennünk, de szerencsére egyikük sem fertőződött meg.
És tanulság, hogy bizony nem tudjuk, mi van bennünk.
Bár most elvileg védettek volnánk (mennyire? mennyi időre?), szóval nem kapnánk meg, tehát nem is fertőznénk tovább, de szerintem itt nem lesz semmilyen karácsonyi találkozás.
Talán közösen kimegyünk a temetőbe, mert nyílt térben, távolságot tartva, esetleg maszkot is húzva csak nem fertőzzük meg egymást.
Le leszek pontozva, tudom, de tessék: nem, nem szorongok.
U.i.: alapvetően amúgy is a testi/lelki/szellemi egészséggel kellene foglalkozni mindenkinek, nem a betegséggel!
Nem szorongok. Ti se tegyétek. A szorongás által lelki problémák alakulnak ki, amik utána fizikailag is megjelennek.
Be kell tartani a szabályokat, szedni C meg D vitamint. Ennyi. Vírus mindig volt, mindig lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!