Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek boldogok, hogy...

A fideszesek boldogok, hogy európai rekorder lett a magyar infláció?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom erre is az a válasz, hogy Gyurcsány...

2022. dec. 9. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

„Istenem érdekes az előbb azt írtad amiket felsoroltam azok mondvacsinált dolgok”

Már megint kamuzol, ez neked a véredben van. Mikor írtam, hogy ezek mondvacsinált dolgok?

„Linket nemtudok küldeni, majd oké attól még ettől nem romlik a gazdaság, mármint attól nem romlik egy ország gazdasága ha szr az egészségügy…”

Akkor összegezzük a „Rosszabb a gazdaság, mint 12 éve / Romokban a gazdaság” című agymenésedet.

- Én kértem, hogy indokold meg, milyen gazdasági mutatók rosszabbak. Legfőbb gazdasági mutatók: real GDP/fő, foglalkoztatottság/munkanélküliség, államadósság. Ezek a legfőbbek, ezek közül egyről sem tudtál nyögni semmit. Helyette elkezdtél makogni a következőkről:

- Utak állapota: egyből öngól, mert a forrás amit hoztál pont az ellenkezőjét támasztja alá, hogy javulnak az utak.

- Külföldi befektetők bizalmatlansága: hoztam rá forrást, ami megcáfol, nem bizalmatlanok a befektetők, a régiónkban nálunk arányaiban nálunk volt a legtöbb külföldi bekeftetés.

- Egészségügy: nem szarabb, mint volt, legalábbis munkaerőállomány és az ő bérezésüket tekintve biztosan nem.

- Euro árfolyam: erről is írtam, hogy árfolyam ide-oda, euróba átváltva mégis gazdagabbak vagyunk, még az árfolyamromlás ellenére is. Semmit nem fogtál fel belőle, még most is a 420 forintos euróról makogsz.

- Korrupció: nincs összefüggés a korrupció és gazdaság mértéke között. Az egyik leggazdagabb ország is korrupt, és a világ hamarosan legnagyobb gazdasága is.

- Infláció: Az utóbbi egy évben elégg elszállt, de 12 év távlatában még mindig jobb. És ez inkább életszínvonalbeli változást okoz, nem gazdasági romlást.

- EU-s pénzek: elmondtam, ogy megkapjuk az EU-s pénzeket, nem fogtad fel.

- Üzemanyaghiány volt vagy 1 hétig, már nem lesz. 13 hónapig segített, gondolom szívesen tankoltak volna sokan 800 Ft-ért.

Összegezve: lényeges alátámasztást nem sikerült mutatnod, és amiket hoztál is azoknak a nagy része megdőlt.

„ha olyan rendben van minden miért zár be egy csomó üzlet vagy épphogy táncolnak a csőd és megélhetés között”

Nem zár be olyan sok, máskülönben elszállnak a munkanélküliség, de jelenleg nem mutatható ki növekedés e téren.

„meg ha annyira jó a gazdaság miért kell az üzleteket rákényszeríteni arra, hogy ársapkás termékek legyenek amiket veszteséggel értékesítenek”

Ez a szegényebb rétegek segítéséről szól.

„szerinted ezek a normális és erős gazdaság ismertetői”

Nincs összefüggés, ez az emberek segítéséről szól. Az EU-ban is ársapkát akarnak tenni az olajárra, szóval a te mércéd szerint az EU gazdasága sem normális és erős. :)

„Meg a rezsicsökkentés ami szintén egy mesterséges ráfizetés ?”

Miért mesterséges ráfizetés?

„Na mindegy én itt fejeztem be veled, mint írtam papold továbbra is azt hogy minden rendben van”

Ismét kamu. Nem papoltam eddig sem, hogy minden rendben van.

„miért keveslik az emberek a 120 ezres minimálbért „

Nem 120ezer a minimálbér, már megint besültél a tájékozatlanságoddal.

2022. dec. 10. 22:10
 62/73 anonim ***** válasza:
100%
Oké te egy nagyon ügyes gyerek vagy, igazad van én tévedtem, itt minden rendben van az ország gazdasága szárnyal, és az összes szr intézkedés és alacsony bér azért van mert a szegényeket segítik a 120 ezres minimálbér ami nettóban ennyi, hiába vered magad az is euróra átváltva rengeteg pénz tényleg baromi sok, a sok idióta német ember a 4 ezer eurós fizetésével, mikor itt havi 120 ezer forintból kánaán van és csak éppen kétszer annyival kerül többe minden, mint 3 évvel ezelőtt, tehát akinek akkor nettó 200 ezer volt a fizetése, és most is 200 ezer az sokkal kevesebbet tud spórolni, de cserébe sokkal többet ér a pénze, és hiába szarabb az életvitele ugyanannyi munka mellett többet ér a pénze miért ? Mert a kolléga úr ezt mondta nekem, igen ez így van annyira jó itt minden, hát hallod tényleg mekkora idióta vagyok, miért is gondoltam azt hogy az összes dolog amit leírtam összefüggésben lenne az ország gazdaságával, hát az ország gazdaságát egy dolog határozza meg a gyakori kérdéses okos gyerek aki semmilyen forrást nem hozott, csak leírta minden egyes érvemre hogy ez hülyeség ez igen öcsém fhuha. Sikerült is meggyőznöd hallod te egy mester vagy, már csak az ország többi lakosát kell meggyőzni, meg a kormányt, meg Matolcsyt hogy eddig mindenki hülyeséget beszélt, az ellenzék is aki szerint a kormány a felelős az ország állapotáért, és a kormányt aki szerint meg Brüsszel meg a szankciói, hiszen az igazság az hogy ebben az országban a gazdaság olyan szinten szárnyal, a gyakori kérdéses megmondóember szerint hogy itt semmiféle probléma nincs. Szóval szerintem hívd fel a Parlamentet és mondd meg az egész Országgyűlésnek, hogy nyugodjanak le csába, és hagyják mindnyájan abba a hazudozást arról, hogy itt gazdasági probléma lenne bárki hibájából is.
2022. dec. 10. 22:37
 63/73 anonim ***** válasza:
24%

„Itt minden rendben van az ország gazdasága szárnyal”

Ilyet sem írt senki. Az ellenzékiek a vitában mindig elkezdenek kiforgatósdit meg kamuzósát játszani, ha felsülnek. :D

„a 120 ezres minimálbér ami nettóban ennyi”

Te tényleg ilyen hülye vagy? Nettóban sem ennyi. Képtelen vagy utánanézni bárminek is?

„Mert a kolléga úr ezt mondta nekem, igen ez így van annyira jó itt minden,”

Nem mondott ilyet a kolléga úr, kamus vagy.

„miért is gondoltam azt hogy az összes dolog amit leírtam összefüggésben lenne az ország gazdaságával”

Mert buta vagy, nem baj hátha fejlődsz még. :)

„hát az ország gazdaságát egy dolog határozza meg a gyakori kérdéses okos gyerek aki semmilyen forrást nem hozott”

Mire kérsz forrást? Bármire tudok, amit leírtam.

„ az országban a gazdaság olyan szinten szárnyal, a gyakori kérdéses megmondóember szerint hogy itt semmiféle probléma nincs.”

Ismét kamu…

„hagyják mindnyájan abba a hazudozást arról, hogy itt gazdasági probléma lenne bárki hibájából is.”

Soha nem állítottam, hogy nincs gazdaság probléma. Gazdasági problémák vannak, de:

1. Nem áll rosszabbul a gazdaság, mint 12 éve.

2. Nincs romokban a gazdaság.

Te ezek ellenkezőjét állítottad. Nem sikerült alátámasztanod őket. Most

2022. dec. 10. 22:51
 64/73 anonim ***** válasza:
100%

vége lemaradt:

*Most meg itt dúlsz-fúlsz és a vitapartnered szájába kamuállításokat próbálsz adni. :)

2022. dec. 10. 22:56
 65/73 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező a kolléga meggyőzött engem, vedd észre hogy butaság a kérdésed mert nem hogy európai rekorder infláció nincs nálunk, hanem infláció sem, az nem létezik itt erre, és tudd hogy a 120 ezer forintos minimálbérünk többet ér mint bármi az EUban ja és az ársapkákat azért vezették be, hogy a szegényeket támogassák és megmutassák, hogy milyen erős gazdaságunk van, az Ostoba EU meg csak éves késéssel jött rá, hogy leutánozzon minket a benzinársapkával, az oktatási rendszer mindig szr volt az egészségügy is szóval ezeket a kormánynak nem kell rendbe tenni, szóval így összefoglalva baromi jól élünk és csak a hülye nem látja ezt, de én már látom szerencsére, szóval igen, végre megértettem miért is olyan jó ez kormány, köszönöm kedves válaszoló, terjeszd az igét máshol is kérlek.
2022. dec. 10. 23:21
 66/73 anonim ***** válasza:
100%

Most már te is tudod terjeszteni az igét, fiam. Kikupáltalak. ;)

2022. dec. 10. 23:26
 67/73 anonim ***** válasza:
60%
Igen csak nekem Ac Vallhalázni kell ez a nagy helyzet :/
2022. dec. 10. 23:36
 68/73 anonim ***** válasza:
60%
De ha lesz időm fogom is i promise
2022. dec. 10. 23:38
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beszéd! Jó AC Valhallázást. :D
2022. dec. 10. 23:50
 70/73 everlight ***** válasza:
71%
Soros,Brüsszel,szankciók,Gyurcsány. Bármit kérdeznek egy fideszestől a betanult válaszok. Az élelmiszer infláció a 11.legmagasabb a világon.A gáz áremelés pedig világrekord.
2022. dec. 11. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!