Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek boldogok, hogy...

A fideszesek boldogok, hogy európai rekorder lett a magyar infláció?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom erre is az a válasz, hogy Gyurcsány...

2022. dec. 9. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
32%
Igen ennyit tudsz, szidni az ellenzéket, de arra bezzeg nem reagáltál amiket írtam, hogy rekordmértékű az infláció és romokban a gazdaság, amit a fideszes Matolcsy is beismert, mint írtam magadat minősíted a szánalmas viselkedéseddel, tudod attól hogy direkt figyelmen kívül hagyod, amiket leírtam és csak libsizel meg fröcsögsz nem lesz igazad. Tudod mikor érvelni kell valahol, ott nem elég ha krumpliért x-et teszel valahova, itt érveket kéne felhozni, de te olyat nemtudsz. Szóval lehet, hogy a jelenlegi választási rendszer miatt, meg tudsz választani egy korrupt kormányt aki tönkreteszi az országot, viszont egy no name gyakori kérdéses ember érveit nemtudod megcáfolni, mert buta vagy hozzá, mond csak nem érzed kicsit cikinek a dolgot :) ? Mármint ezek után kb nulla önbecsülésed van.
2022. dec. 9. 22:45
 22/73 anonim ***** válasza:
42%
Mit reagáljak, én ugyan nagyon jól élek, megvan mindenem, ami kell. A gazdaság sose volt ilyen erős, az infláció meg nem is európai rekorder. Ki libsizett, öcsém?
2022. dec. 9. 22:49
 23/73 anonim ***** válasza:
43%
Ja ezek a nagy érveid te nagyon jól élsz és nincs infláció ez igen öcsém xdd, látod erről beszéltem, leírtam valamit és ahelyett, hogy érvekkel cáfolnád annyit tudsz írni hát ez nem így van mert, Ez igen gratulálok, remélem erre is valami hasonlót fogsz írni, mert magadat minősíted vele.
2022. dec. 9. 23:06
 24/73 anonim ***** válasza:
42%
Azt írtam, hogy az infláció nem európai rekorder. Nem pedig azt, hogy nincs. Szövegértelmezés ennyire nem megy? Az ellenzéki politikusoktól már csak a szavazóik a szánalmasabbak.
2022. dec. 9. 23:12
 25/73 anonim ***** válasza:
42%

23

Te azt szeretnéd, hogy itt munka nélkül minden járjon alanyi jogon. De mivel nem így van, hazudozol az inflációról, ami európai szinten nem is nálunk a legmagasabb. Meg itt hörögsz mindenkire, aki munkával boldogul, és még mindig stabil a megélhetése. Keress munkát, az kifizetődőbb, mint hazudozni.

2022. dec. 9. 23:29
 26/73 anonim ***** válasza:
40%
Te teljesen mindegy mit írsz mert hazugság, egyébként azt írtam rekord magas infláció, senki nem írta hogy európai rekorder, szóval vicces, hogy pont te oktatsz ki szövegértelmezésből IQ bajnok :). Nem tűnt fel hogy csak azt kapod vissza amit te adsz, de úgy látom a kormánypárti politikusoktól, már csak a szavazóik a szánalmasabbak :).
2022. dec. 9. 23:30
 27/73 anonim ***** válasza:
40%
25ös Én nem nevezném munkával boldogulásnak, a fizetett Fidesz bértrollokat amilyenek ti is vagytok, vagy azt hiszed mindenkit hülyének lehet nézni madár gyerek :) ? Szerinted nem tűnt fel a sok 1-2 értékeléssel rendelkező kamuprofil akik napestig a Fidesz propagandát nyomtatják :) Ugyan azért ennél okosabbnak hittelek titeket.
2022. dec. 9. 23:33
 28/73 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat nektek még csak majdnem 1-2es értékelés van de nyugi néhány hasonló választ benyőgtök és már meg is lesz a kívánt eredmény, milyen érdekes hogy az összes hozzátok hasonló ugyanazt szajkózónak 100 válaszból 99 rossz xdd jaj tudjátok kit etessetek verebek.
2022. dec. 9. 23:35
 29/73 anonim ***** válasza:
56%
Senki nem írta? Hát nem olvastad a fenti kérdést? :D Azt sem vetted észre, hogy most mondtál önamgadnak ellent. Azt írtam, hogy nem európai rekorder a magyar infláció, te meg válaszul arra a kommentre azt írtad, hogy mindegy mit írok, mert hazugság. Vagyis szerinted európai rekorder a magyar infláció. :D
2022. dec. 9. 23:36
 30/73 anonim ***** válasza:
36%

27

Ezen az oldalon bem a pipa teszi az embert, habem a leírt szöveg tartalma. Vicces amikor 4 pipán állnak olyan idióták, akik a globális felmelegedést is Orbánra kenik. Vagy akik mindenkit fidesztollnoknak néznek, akik nem lusták dolgozni, és munkabérből élnek. Na ennyit a pipáidról.

2022. dec. 10. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!