Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek boldogok, hogy...

A fideszesek boldogok, hogy európai rekorder lett a magyar infláció?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom erre is az a válasz, hogy Gyurcsány...

2022. dec. 9. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
52%

Hát én őszintén átjárok Érmihályfalvára bevásárolni, kb 40 perc alatt ott vagyok. Fele annyiba se kerülnek az élelmiszerek, mint itthon.

De ők gondolom boldogok, minden rendben van szerintük.

2022. dec. 10. 08:48
 32/73 anonim ***** válasza:
0%
29es és kit érdekel a fenti kérdés én azt írtam rekord magas az infláció én az eddigi hazai évek inflációjához képest írtam le ezt neked mivel ha nem tűnt volna fel a Jegybank elnöke Matolcsy saját maga állította ezt, mint írtam a szövegértelmezésed egy nagy nulla, attól hogy a kiírt kérdésben mi szerepel, az nem jelenti azt hogy minden válaszadó ezzel fog érvelni, van saját ismeretem nincs szükségem egy szeretlekmagyaroszág cikkre, ellenben te csak arra a cikkre tudsz reflektálni, annyi eszed nincs hogy másra is gondolj, innen is látszik a beszűkült gondolkodásmódod, meg is látszik az értékeléseden, nem véletlenül olyan amilyen :).
2022. dec. 10. 14:23
 33/73 anonim ***** válasza:
0%
30as ekkora böszmeséget sem hallottam még, az a lényeg amit leírsz hát ez igen, csak tudod saját magadnak mondassz ellent, hiszen azt állítod hogy értékeléstől függetlenül az a helyes amit leír valaki. Csak tudod mi a bökkenő ? Egyrészt akkor azt állítod egy egy értékeléssel rendelkező válaszoló a sütiszörnyről leírt válasza egyenértékű egy egyetemet végzett és a témában ismereteket szerzett magas értékelésű emberével, kettő az írtad nem az értékelés a lényeg hanem amit leírnak, oké és akkor pontosan melyik leírás lesz a lényeg és mérvadó ? Hiszen a te szemszögedből a tiéd, csak mivel azt írtad az a lényeg amit leírnak az emberek, ezzel ugyanolyan helyes lehet a gondolatmeneted alapján az is amit én leírtam, tehát innen is látszik, hogy egy tudatlan okoskodni akaró ember vagy, aki még fogalmazni sem tud rendesen, és saját magaddal kerülsz önellentmondásba gratulálok bajnok, folytasd a kemény munkádat :).
2022. dec. 10. 14:29
 34/73 anonim ***** válasza:
52%
30-as, a lusták, hát köszi. :D Nem tudom, te mit dolgozol, de én mérnökként 3 munkahelyen is, heti 7-ből 6-7 napot, és így sem tudok már kijönni normálisan. Megoszthatnád mindenkivel a nagy tudás titkát.
2022. dec. 10. 14:35
 35/73 anonim ***** válasza:
0%

1. Azt írtad, senki nem mondott ilyet. Ennek ellenére a kérdésben ott van, de az ellenzéki pártok is előszeretettel terjesztik.

2. Az, hogy rekord magas mit jelent? Miben rekord? Fejezd ki magad egyértelműen, különben meg ne csodálkozz, ha másra asszociálnak, főleg úgy, hogy a kérdés "európai rekorderről” szól.

3. A fenti dolog fényében, de amúgyis sokkal kisebb szövegértelmezési hiba európai rekorderként érteni, mint a te szövegértelmezési problémád a "nincs infláció".

4. Azt írtam, hogy nem európai rekorder a magyar infláció, te meg a kvöetkező kommentben azt írtad, hogy minden amit írok hazugság, tehát ez is. Ezekszerint tényleg úgy gondolod, hogy európai rekorder a magyar infláció.

5. Mit akarsz a pipákkal? Itt te vagy 0%-osra, meg vörösre értékelve, mi meg zöldek vagyunk.

2022. dec. 10. 15:53
 36/73 anonim ***** válasza:
35ös velem beszélgetsz vagy az ellenzéki pártokkal :) ? IQ bajnok csak kérdezem, márpedig ha velem beszélgetsz, akkor azt kéne értelmezned amit én írtam, és mihez képest rekordmagas az infláció? Leírtam az előző évekhez képest, mint írtam Matolcsy papa hasonlóan vélekedett, tudtommal ő a jegybank elnöke, szóval az én és ő szavát is kétségbe vonod bajnok gyerek :) ? Az hogy te mit írsz nem számít, az számít hogy én leírtam dolgokat, és te valós érvek és cáfolatok helyett tereled a témát, vagyis minden amit írsz hazugság, és értelmetlen, mert nem azokat a dolgokat cáfolod meg hiteles forrással és érvekkel amiket én felvázoltam. Nemtudom te milyen zöld értékelésre gondolsz, 0 százalék van nálad is nálam meg ti pontoztatok le Fidesz huszárok, viszont összesített értékelésben nekem így is 75 százalék feletti a hasznos válaszaim száma ami 80 százalék feletti is lenne, ha a hozzátok hasonló Fidesz trollok, a leírt érvekre nem egyből a 0 százalékot nyomnák be, és nem csak politikai témában szoktam válaszokat adni, tehát ez is azt jelzi, hogy a legtöbb ember hasznosnak gondolja a válaszaimat mindenféle témakörben, míg neked és a hozzád hasonlóknak meg nem, de azért próbálj még etetni :).
2022. dec. 10. 16:31
 37/73 anonim ***** válasza:
100%
És mielőtt megkérdezed, hogy miért az számít amit én leírtam, mert én egy létező személy az ország jegybankjának elnökét Matolcsy Györgyöt és az ő szájából elhangzottakat hoztam fel hiteles forrásként az állításomhoz, neked erre kéne egy ugyanilyen hiteles forrással alátámasztott ellenérvet felhoznod, hogy ezt megcáfold, mondjuk egy független gazdasági elemzőtől, aki egy hosszas cikkben taglalja miért is butaság amit a jegybank elnöke mondott, de ilyet nem látok tőled, csak azt hogy szerinted ez meg ez nem így van, csak tudod ez marha kevés ahhoz hogy igazad legyen, márpedig ha nincs igazad egy állításodról akkor hazudsz, mivel nemtudod minden kétséget kizáróan bizonyítani az ellenkezőjét, és az én érveim ellen felállítani hiteles ellenérveket, tudod ez a nagy helyzet bajnok, hiába pontozol le.
2022. dec. 10. 16:40
 38/73 anonim ***** válasza:
0%

Veled beszéletek, és te mondtad ismétlem: SENKI nem mondott ilyet. Hacsak nem magad senkized le, akkor ez kamu. :)

Azt, hogy mihez képest rekordmagas az infláció, utólag magyaráztad meg.

Fiam, semmi értelmes dolgot nem sikerült leírnod, és te vagy aki tereli a témát. Nem indokoltad meg, hogy mikor írtam, hogy libsi. Nem indokoltad meg, hogy mikor írtam, hogy nincs infláció. És még színvak is vagy, és 0%-os. Hol van rajtam 0%?

Az én válaszhasznossági százalékom 80% fölött van, csak itt a Politika témában kapok lepontozást, mert a sok csicska ellenzéki itt vergődik. :)

2022. dec. 10. 16:47
 39/73 anonim ***** válasza:
48%

Az a bökkenő, fiam, hogy én sehol nem írtam, hogy Matolcsy hazudott (ellenben veled, aki azt mondta, hogy én hazudok). Szóval te most itt árnyékbokszolsz, vagyis a vitapartnered egy nem létező kijelentése ellen pampogsz.

2022. dec. 10. 16:50
 40/73 anonim ***** válasza:
Miért indokoljak meg olyan dolgokat amiknek semmi köze nincs az eredeti két állításomhoz, hiszen te ugyanúgy nem indokoltad meg amiket írtál, és nemtudtad érdemlegesen megcáfolni a két eredeti állításomat forrásokkal alátámasztva, miért várod el, hogy akkor én hasonlóan tegyek? Egyébként meg azt hogy nem európai rekorder a magyar infláció tudod bármivel is cáfolni mármint ami a kérdésbe lett kiírva, mert ugye erre is csak annyit írtál szerinted nem így van :). Amúgy meg a csicska ellenzéki kifejezés amit írtál még gusztustalanabb mint a libsi szóval nyugi járatod ám magadat rendesen. Ha pedig nem írtad hogy Matolcsy hazudik akkor ezek szerint elismered hogy baromi magas az infláció és romokban az ország gazdasága :), szóval mint írtam ebből jól sehogy nem jössz ki bajnok.
2022. dec. 10. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!