A fideszesek boldogok, hogy európai rekorder lett a magyar infláció?
Hát én őszintén átjárok Érmihályfalvára bevásárolni, kb 40 perc alatt ott vagyok. Fele annyiba se kerülnek az élelmiszerek, mint itthon.
De ők gondolom boldogok, minden rendben van szerintük.
1. Azt írtad, senki nem mondott ilyet. Ennek ellenére a kérdésben ott van, de az ellenzéki pártok is előszeretettel terjesztik.
2. Az, hogy rekord magas mit jelent? Miben rekord? Fejezd ki magad egyértelműen, különben meg ne csodálkozz, ha másra asszociálnak, főleg úgy, hogy a kérdés "európai rekorderről” szól.
3. A fenti dolog fényében, de amúgyis sokkal kisebb szövegértelmezési hiba európai rekorderként érteni, mint a te szövegértelmezési problémád a "nincs infláció".
4. Azt írtam, hogy nem európai rekorder a magyar infláció, te meg a kvöetkező kommentben azt írtad, hogy minden amit írok hazugság, tehát ez is. Ezekszerint tényleg úgy gondolod, hogy európai rekorder a magyar infláció.
5. Mit akarsz a pipákkal? Itt te vagy 0%-osra, meg vörösre értékelve, mi meg zöldek vagyunk.
Veled beszéletek, és te mondtad ismétlem: SENKI nem mondott ilyet. Hacsak nem magad senkized le, akkor ez kamu. :)
Azt, hogy mihez képest rekordmagas az infláció, utólag magyaráztad meg.
Fiam, semmi értelmes dolgot nem sikerült leírnod, és te vagy aki tereli a témát. Nem indokoltad meg, hogy mikor írtam, hogy libsi. Nem indokoltad meg, hogy mikor írtam, hogy nincs infláció. És még színvak is vagy, és 0%-os. Hol van rajtam 0%?
Az én válaszhasznossági százalékom 80% fölött van, csak itt a Politika témában kapok lepontozást, mert a sok csicska ellenzéki itt vergődik. :)
Az a bökkenő, fiam, hogy én sehol nem írtam, hogy Matolcsy hazudott (ellenben veled, aki azt mondta, hogy én hazudok). Szóval te most itt árnyékbokszolsz, vagyis a vitapartnered egy nem létező kijelentése ellen pampogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!