A fideszesek boldogok, hogy európai rekorder lett a magyar infláció?
"Miért indokoljak meg olyan dolgokat amiknek semmi köze nincs az eredeti két állításomhoz, hiszen te ugyanúgy nem indokoltad meg amiket írtál, és nemtudtad érdemlegesen megcáfolni a két eredeti állításomat forrásokkal alátámasztva, miért várod el, hogy akkor én hasonlóan tegyek?"
Azért indokold meg, mert te állítottad azokat a dolgokat. Magyarán én indoklást várok a TE állításaidra. Te meg cáfolatot és forrásokat vársz olyan állításokra, amiket én eleve nem is vontam kétségbe.
"Egyébként meg azt hogy nem európai rekorder a magyar infláció tudod bármivel is cáfolni mármint ami a kérdésbe lett kiírva, mert ugye erre is csak annyit írtál szerinted nem így van :)"
Simán. Ráadásul még csak nem is uniós rekorder.
"Amúgy meg a csicska ellenzéki kifejezés amit írtál még gusztustalanabb mint a libsi szóval nyugi járatod ám magadat rendesen."
Jujj, de gusztustalan. :D Mindjárt el is szégyellem magam. Komolyan van pofád problémázni a csicska ellenzéken, mikor te kezdted az egészet a 40-es IQ-val? Korábbi aranyköpések az itteni kommentfalról: fideszesek hülyék, debilek, büdös gyökerek. De azért én minősítem magam?
"Ha pedig nem írtad hogy Matolcsy hazudik akkor ezek szerint elismered hogy baromi magas az infláció és romokban az ország gazdasága :)"
Igen, elismerem, hogy baromi magas az infláció. Csak a hülye nem látja hogy magas. Azt hogy romokban a magyar gazdaság már nem. Egyáltalán mi az a szint amikortól romokban van?
#41-#42
Hát ti nagyon viccesek vagytok. :D
Akkor most felvázolom a szitut:
Mivel kifogytál az érvekből elkezdtél a pipákkal és válasz hasznossággal kötekedni. Nem is egyszer, először figyelmen kívül hagytam, de annyira rápörögtél, hogy reagáltam rá. Erre a te és a másik idióta válasza: ne a pipákkal foglalkozzak. Hát eleve te hoztad fel, te isten barma! :D
És megint a személyeskedést kéred számon rajtam, mikor te kezdted a személyeskedést az én irányomba. :)
Te kezdted az M1-ezéssel. :)
Nem, hanem csak az, aki idiótaságot ír. :)
"Azt még eltűröm hogy engem idiótázol, mert érvelni nem tudsz, de azért a 41es válaszolót is annak hívni na ez már azért több a soknál"
A kutyafáját, ez aztán már tényleg több a soknál! Engem lehet, de ŐT, SZEGÉNY 41-ES KOMMENTELŐT AZTÁN MÁR NEM!
Ki ez a 41-es válaszoló neked, valami rokonod? :D
"Amúgy kimondta hogy kifogytam az érvekből, én írtam két állítást írtam hogy cáfold meg, ebből oda jutottunk, hogy az egyik állításommal egyet értessz a másikra azt írtad szerinted nem, mármint hogy a gazdaság nincsen romokban, mondjuk megcáfolni ezt sem tudtad"
Visszakérdeztem rá. Mi az, hogy romokban van a gazdaság? Mitől van romokban egyáltalán? Ez egy hangzatos lózung, amit amúgy már 10 éve mond ez meg az. A GDP-nk relatív magas, gazdasági növekedés a múlt negyedévben az unión belül a második legmagasabb volt, munkanélküliségi ráta alacsony, foglalkoztatottság magas, államadósság nem szállt el. Tehát miért van romokban a gazdaság indokold már meg. És ne azzal takarózz, hogy a Matolcsy mondta, az a Matolcsy, akire amúgy rástünéteék, hogy hazug fideszes, ha az ellenekzőjét mondaná.
„ez a kormány az elmúlt 12 évben rohadtul nem az álom politikát folytatja, és az elmúlt tíz évhez képest sok minden szrabb lett mint volt, szóval ehhez nem tapsikolni kéne komám, de te érzed.”
Az utóbbi 1 évben szaródtak el a dolgok, de én úgy gondolom, hogy stabilizálódni fog. Mik lettek szarabbak az elmúlt 10 évben?
„Az M1-ezés mitől személyeskedés? :DDD”
Mintha nem tudnád, hogy kikre szokták mondani, hogy az M1-et bámulja egész nap. :)
„Az, hogy javasoltam, hogy tájékozódj több forrásból is, egyáltalán nem személyeskedés, de én le lettem csicskázva meg idiótázva”
Az, hogy magadra vetted a csicskázást a te bajod. Az idiótázást meg megindokoltam.
„Jó frusztrált lehetsz, de köszi, nekem nem kell átadnod. További szép estét!”
Én ugyan nem vagyok az, jól szórakozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!