Miért van a Telexen sosem interjúvolnak meg egy konzervatív, tradicionális értékrendű valakit, de a transzokról, "nembinárisakról" mindenkinek tudni kell?
Várjatok, folytatom én is Deutsch Tamással:
32 :-)))))))))))))))))))))
Én nem is értem, a telexnek miért kell ilyen deviánsokat reklámozni! orbán és bandája ugyanis TÉNYLEG azok! :-))))
Engem nem zavar, hogy fideszesek, csak csinálnák végre otthon, a négy fal között! :-)))))
az nem transz volt csak egy paraszt aki transznak vallotta magát hogy ne a férfi részlegre kerüljön a sitten (bizonyára félt nehogy megbökdössék, akár szexuális akár gyilkolàszós értelemben)
erre lenne megoldás a pszichiátriai és pszichológiai szakvéleménnyel alátámasztott jogi nem- és névváltoztatás. tehát nem bemondásra hanem orvosi szakvéleményre (ezt tiltották be idehaza 2,5 éve, holott előtte volt rá jogi lehetőség és huszon pár évig semmi gondot nem okozott)
Niki
Azért ne gyalázzuk a konzervatívokat! Az egy elég tisztességes világnézet a fideszhez képest. Ma konzervatív ember fidesznek nem tagja mert ég és föld a világkép. Aki konzervatív az már az ellenzék soraiban ül, sajnos más hely mostanában nincs nekik a magyar politikában.
A sok jobboldali interjú példa és link azt mutatja hogy a kérdés teljes alaptalan. A Telex nagyon vigyáz rá hogy mindkét oldal képviselői megjelennek, viszont az a tömérdek Fidesz pénzelt média az lehet elfogult a jobboldal felé? Hol látsz ennyi ellenzéki oldali véleményt a közmédiában? Hírtévén, anno Echon, Pesti srácokon és még sorolhatnám? Sehol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!