Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van a Telexen sosem...

Miért van a Telexen sosem interjúvolnak meg egy konzervatív, tradicionális értékrendű valakit, de a transzokról, "nembinárisakról" mindenkinek tudni kell?

Figyelt kérdés
[link]

2022. dec. 9. 10:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, nekem egyáltalán fel se tűnnek az ilyen cikkek, automatikusan átsiklok rajta, mint a reklámokon, észre se veszem.

Mert nem érdekel ez a téma, magasról sz-rom le az elembétékút.

Szóval nekem egyre gyanúsabb, hogy ezek a retardjobberek annyira élettelenek, hogy semmi más dolguk nincs, mint hogy letudják a szalagdroid műszakot a kontinentál gumigyárban, bevetik magukat az internet elé, és szabadidejükben mást se csinálnak, mint a netet böngészik mindenféle elembétékús f-szságok után, hogy aztán fröcsöghessenek meg háboroghassanak rajta :D

2022. dec. 9. 10:59
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Interjú Varga Mihály fideszes pénzügyminiszterrel a Telexen:

[link]

2022. dec. 9. 11:01
 23/42 anonim ***** válasza:
79%

21# leszbikus lányként is nagyon adom amit írtál❤️

Akit ez komolyan foglalkoztat rajtunk erintetteteken kívül ott van valami…ha más nem,agybaj

Am ez a kérdés egyértelműen provokatív

2022. dec. 9. 11:01
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Interjú Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójával, fideszes miniszteri biztossal a Telexen:

[link]

2022. dec. 9. 11:04
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Történelmi jelentőségű, egykérdéses villáminterjú orbán viktorral Bécsben, a Telexen:

[link]

(a csüngőhasú általában nem válaszol a Telexnek, de Bécsben egyetlen kérdést sikerült neki feltenniük)

2022. dec. 9. 11:06
 26/42 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként pedig olyan jól tudsz általánosítani folyton hogy “ti Lmbt-k” mintha nem lennénk amúgy különálló véleménnyel bíró emberek…én pl nem értek egyet a felettem szóló nembinaris emberkével és számomra fontos hogy külön legyen női és férfi WC

Márpedig azért mert irgalmatlan sok a perverz

Nem az a baj hogy mivel pisil a zárt ajtó mögött hanem hogy van aki szeret nőket nézni pisiles közben

Van aki eroszakolja a nőket

Van aki ott verné ki

zárt helyen ahol se kamera se menekves,fokozott a veszély a viszaélésre

De mielőtt kerdezo ezt ellenem forditanad és transzozni kezdenel,pont nem tőlük felek hanem a ciszheteró férfiaktól

2022. dec. 9. 11:12
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kijelenthető ezen a ponton, hogy a kérdező elég csúfosan felsült ezzel a kérdésnek álcázott propagandakísérletével.

Egyrészt - fideszesekre jellemző módon - HAZUDOTT (a válaszokban rengeteg, fideszesekkel készült interjú lett belinkelve), másrészt az LMBTQ-zás sem úgy sült el, ahogy szerette volna...

Kínos bukta... Vajon így is fizetnek a pártközpontból a propagandaterjesztésért?

2022. dec. 9. 11:20
 28/42 anonim ***** válasza:
3%

Így van, sok a perverz. Magam is kameráztam már titokban pisilő férfiakat. Ha engem kamerázna valaki, még megtisztelésnek is venném, nem pedig felháborodnék rajta.

2022. dec. 9. 11:20
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
28# no komment😅
2022. dec. 9. 11:32
 30/42 anonim ***** válasza:
73%
Jól felszívódott a kérdező miután beégett. Meg a többi fidesztálib is. XD
2022. dec. 9. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!