Miért van a Telexen sosem interjúvolnak meg egy konzervatív, tradicionális értékrendű valakit, de a transzokról, "nembinárisakról" mindenkinek tudni kell?
Érdekes, nekem egyáltalán fel se tűnnek az ilyen cikkek, automatikusan átsiklok rajta, mint a reklámokon, észre se veszem.
Mert nem érdekel ez a téma, magasról sz-rom le az elembétékút.
Szóval nekem egyre gyanúsabb, hogy ezek a retardjobberek annyira élettelenek, hogy semmi más dolguk nincs, mint hogy letudják a szalagdroid műszakot a kontinentál gumigyárban, bevetik magukat az internet elé, és szabadidejükben mást se csinálnak, mint a netet böngészik mindenféle elembétékús f-szságok után, hogy aztán fröcsöghessenek meg háboroghassanak rajta :D
21# leszbikus lányként is nagyon adom amit írtál❤️
Akit ez komolyan foglalkoztat rajtunk erintetteteken kívül ott van valami…ha más nem,agybaj
Am ez a kérdés egyértelműen provokatív
Interjú Demeter Szilárddal, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójával, fideszes miniszteri biztossal a Telexen:
Történelmi jelentőségű, egykérdéses villáminterjú orbán viktorral Bécsben, a Telexen:
(a csüngőhasú általában nem válaszol a Telexnek, de Bécsben egyetlen kérdést sikerült neki feltenniük)
Egyébként pedig olyan jól tudsz általánosítani folyton hogy “ti Lmbt-k” mintha nem lennénk amúgy különálló véleménnyel bíró emberek…én pl nem értek egyet a felettem szóló nembinaris emberkével és számomra fontos hogy külön legyen női és férfi WC
Márpedig azért mert irgalmatlan sok a perverz
Nem az a baj hogy mivel pisil a zárt ajtó mögött hanem hogy van aki szeret nőket nézni pisiles közben
Van aki eroszakolja a nőket
Van aki ott verné ki
zárt helyen ahol se kamera se menekves,fokozott a veszély a viszaélésre
De mielőtt kerdezo ezt ellenem forditanad és transzozni kezdenel,pont nem tőlük felek hanem a ciszheteró férfiaktól
Szerintem kijelenthető ezen a ponton, hogy a kérdező elég csúfosan felsült ezzel a kérdésnek álcázott propagandakísérletével.
Egyrészt - fideszesekre jellemző módon - HAZUDOTT (a válaszokban rengeteg, fideszesekkel készült interjú lett belinkelve), másrészt az LMBTQ-zás sem úgy sült el, ahogy szerette volna...
Kínos bukta... Vajon így is fizetnek a pártközpontból a propagandaterjesztésért?
Így van, sok a perverz. Magam is kameráztam már titokban pisilő férfiakat. Ha engem kamerázna valaki, még megtisztelésnek is venném, nem pedig felháborodnék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!