Fideszesek, ha lenne egy másik konzervatív középpárt, ami nem lenne olyan korrupt, mint a fidesz, és lenne esélye nyerni a választáson,akkor átszavaznátok rá a fideszről?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 22:40
1/10 anonim válasza:
A fideszesnek nincsen önálló gondolata, éppen azért fideszes. Majd a fidesz központban megmondják a helyes választ, addig tartózkodnak. Kovács Péter XVI. kerületi fideszes polgármester után szabadon. :D
2/10 nemaRendőrség válasza:
10 éve fideszes vagyok, mindig örülök a győzelmüknek, de soha nem szavaztam még rájuk.
Mikor még értelmes (rasszista) volt a Jobbik rájuk ment az X, mostanában viszont a Mi hazánk a nekem való párt. De az is kompromisszumos, Dúró Dóra miatt, mert ugye nő.
3/10 anonim válasza:
Épp írni akartam, hogy a Fidesz nem jobb-közép párt, hanem szélsőjobboldali, de a kettes válaszoló már rávilágított erre.
(Tudom, tudom kettes, szerinted senki sem szélsőjobboldali, csak a liberálisok, baloldaliak, vagy mindenki aki nem szélsőjobboldali.)
4/10 A kérdező kommentje:
3: mivel a kettes bevallottan rasszista pártra akar szavazni, ezért valószínű a szélsőjobbos jelző ellen sem lenne kifogása a saját esetében
2022. nov. 20. 23:07
5/10 anonim válasza:
A Fidesz se korruptabb, mint bármelyik mezei párt.
6/10 anonim válasza:
#1 jól van fiam, a te véleményed meg Washingtonban írják meg!
7/10 anonim válasza:
#3 azt hiszem ideje akkor a balosokat is "szélsőbalnak" hívni. 😂
Ennyire telik, ha valakivel nem értetek egyet, akkor az már szélsőjobbos.
9/10 anonim válasza:
Mi értelme lenne egy Fidesz2-nek? Az semmit nem jelent, hogy azt mondja valaki, hogy ő nem korrupt. Mindenki azt mondja. Ez alapján nem lehet választani.
10/10 anonim válasza:
#7 A DK-val sem értek egy csomó mindenben egyet, de ettől ők még nem szélsőjobboldaliak, úgyhogy nem, tévedsz, de sikeresen leverted az általad felállított szalmabábot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!