A nyugati liberális LMBTQ/gener vagy a keleties konzervatív 2bites* filozófiai jön be inkább az embereknek Magyarországba?
[ma 16:47]: Egy bit maga egy darab, két lehetséges állapotú változót jelent, a bit az információ alapegysége. Hogy valaki férfi vagy nő, azt egyetlen biten lehet kódolni, a bit értéke 1, ha az illető férfi, a bit értéke 0, ha az illető nő. Tehát a kérdésbeli
"2bites : 2 információ csak nő vagy férfi lehet az ember biológiai neme"
értelmetlen.
Ahogyan [ma 16:12] írja, 2 biten már annyi információt tudsz elkülöníteni, ami 4 lehetséges különböző értéket, például a jelen kontextusban 4 nemet kódol, '00', '01', '10', '11' négy különböző állapota ugyanannak a két bitnyi rendszernek.
Remélem, elég érthetően elmagyaráztam.
6-os
nem hiszen,hogy a woke balosok tartják életben ezt a témát.
Elsősorban a jobboldalon hallani ezekről a témákból.
Ez is Amerikából indult. Mikor az ottani jobboldal már nem tudta szídni a melegeket, mert az emberek elfogadóak lettek velük, gumicsontként elővették a transzneműeket céltáblának.
Amúgy én elhiszem, hogy létezik olyan, hogy az ember rossz testbe született, nő például férfi testben. Fizikailag sosem lesz nő, de ez nem is érdekel, nem fogom öcskösnek szólítani, mert elfogadom, hogy így kicseszett vele a természet.
8:
igazad van, de hagyd a 6ost sztem, a hozzászólásának minden mondanat baromság. ő is vmi fideszes kamionsofőr lehet, aki elhitte magáról, mekkora ász.
sztem azt se tudja, mi az a woke. tipikus proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!