Miért van a Telexen sosem interjúvolnak meg egy konzervatív, tradicionális értékrendű valakit, de a transzokról, "nembinárisakról" mindenkinek tudni kell?
Tehát szerinted a nőknek jogos igenyük, hogy nem akarnak férfiakkal együtt wc-be járni? Szerintem ez hülyeség, ha valakinek pisilnie kell, nehogy már az legyen a baja, hogy a másik fülkébe lóg a himbilimbi.
Itt látszik, hogy neked sokkal több közös van a világnézetedben a transzokkal, mint nekem.
"Tehát szerinted a nőknek jogos igenyük, hogy nem akarnak férfiakkal együtt wc-be járni?"
Szerintem meg itt (is) látszik, hogy nem vagy normális, továbbá semmibe veszed a női jogokat.
Nem, a prüdériát veszem semmibe. Azt a gondolkodásmódot, hogy a szexualitást mindenhol mellőzzük, ahol csak tudjuk.
Téves állítás cáfolására elvégeztem amit neked kellett volna a kérdés kiírása előtt...
Konzervatív vagy jobboldali emberekkel való Telex interjúk:
Lévai Anikó Orbán felesége mint jószolgálati nagykövet
Illés Zoltán Fidesz volt minisztere
Bencsik Gábor vállaltan NER közeli újságíró Demokrata laphoz köthető
Benkő Tibor Fidesz honvédelmi miniszter
A 11-es belinkelte a Lázár Jánossal és Fürjes Balázzsal készült interjúkar. Hadd tegyem hozzá én is a BENCSIK GÁBORRAL készült interjút:
Interjú Illés Zoltán egyetemi tanárral a Telexen, aki 2010 és 2014 között környezetvédelmi államtitkár volt a második Orbán-kormányban:
Interjú Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökével a Telexen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!