Ma komolyan megszavazzák, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához? Ennek mégis mi értelme van? :D
40.
Van, de sokan a könnyen elvégezhető kommunikációt, szociológiát ,filozófiát végzik el.Ezek csak hobbira jók.
42.
Ez probléma.
Azért, mert ez sokba kerül az államnak.Az ilyen képzéseket, csak költségtérítéses formában szabadna indítani.
Én kizárólag racionalitás alapján választottam felsőfokú képzést.Mennyit fogok vele keresni, piacképesség....stb.
Sajnos a legtöbben 18-19 évesen naivak és idealisták.Meg lusták, nem akarnak rendesen tanulni.
Én is kaptam az egyeseket matekból az egyetemen, szívtam miatta, végül átküzdöttem magam rajta.Szorgalom, kitartás.
2015-ben végzett a GVI kutatást ezügyben.
Bölcsész diplomás foglalkoztatottsági rára: 79%
Műszaki diplomás foglalkoztatottsági ráta: 83%
És ez átlagosan 20%-kal magasabb mint a diploma nélkülieké.
Summa: mindegy, milyen diplomád van jobban megéri az államnak és neked is mintha nem lenne.
Egy dolgot nem értek.
A zh-im 90 szazaleka, vizsgaim, szigorlataim elsore sikerultek, de otodjete tudtam csak nyelvvizsgát tenni.
Akkor most szar vagyok a szakmába amit tanulok?
Csak bohócok háborodik az új törvényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!