Ma komolyan megszavazzák, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához? Ennek mégis mi értelme van? :D
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 08:22
21/46 anonim válasza:
Most egy ovònőnek vagy egy rajztanàrnak vagy egy tornatanàrnak minek nyelvvizsga?
22/46 anonim válasza:
Svàjcban a lakossàg 10%-ka diplomàs mégis remekül működik az orszàg.Nem növelni kéne a diplomàsok arànyàt,màr most is az egyetemistàk és főiskolàsok 1/3-a nem való oda.
23/46 anonim válasza:
#22 honnan szedted azt a 10%-ot? 😂😂 kicsit hihetetlennek tűnt, szóval rákerestem, és egy 2019-es felmérés szerint Svájcban a diplomások aránya 44%. Több, mint 4x annyi, mint amit állítasz. Valamint ott van a második legtöbb PhD-val rendelkező ember az oecd országokban.
24/46 anonim válasza:
29% a diplomàsok arànya Svàjcban [link]
25/46 anonim válasza:
Az olyan foglalkozàsoknàl,ahol kell/előny a nyelvtudàs ott úgyis kikènyszeríti a piac.
26/46 anonim válasza:
Sokat érnek el a sok diplomával ha fele büfészak.
27/46 anonim válasza:
#26 az ő dolguk, nem? A tudás mindig értékes, csak nem mindig fordítható pénzre. De attól még miért ne tanulhatnának olyat, amit akarnak?
28/46 anonim válasza:
Statisztikákban jól mutat persze, aztán meg megy a nyafi, hogy miért nem talál vele állást...
29/46 anonim válasza:
#28 tehát a megoldás az lenne, hogy ne hagyjuk, hogy szabadon dönthessenek, hogy mit tanulnak?
30/46 anonim válasza:
Ki írt ilyet? Én csak annyit jegyeztem meg, hogy azoknak a szép statisztikáknak ennyi a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!