Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre nagyobb port kever a...

Egyre nagyobb port kever a tanárok kirúgása, hogy lehet az hogy már brüsszel is érdeklődik iránta, most kéne jobban összefogni a tanároknak és megmutatni az erejüket Pintér ellen?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 5. 10:10
1 2 3
 21/30 DK-s ***** válasza:

#19-nek:

Ne röhögtess.

Már hagyományos álláskereső-portálokon is folyamatosa tanárt keresnek az iskolák.

Csak körül kell nézned.

2022. dec. 5. 11:17
 22/30 anonim ***** válasza:
18%
21, keresnek kényelmi okokból, mert az igazgató és a helyettesei nem szeretnének tanítani. Megértem persze, de ez nem szükségszerű
2022. dec. 5. 11:19
 23/30 DK-s ***** válasza:
0%

#20-nak:

Mindjárt az utolsó intésedre reagálok először:

Csak annyira vagyok erőszakos, mint a kint lévő diákok.

És az ÖSSZES diák világosan elpofázta, hogy SAJÁT MAGUKTÓL mentek ki!

Te tényleg annyira elszálltál a konteódtól, hogy azt feltételezed hogy a tanárok vették rá a diákokat hogy tüntessenek mellettük, majd arra is rávették valahogy őket hogy következetesen, és az összes, ennek az ellenkezőjét állítsa?

Orvos mikor látott utoljára?

2022. dec. 5. 11:21
 24/30 DK-s ***** válasza:
39%

Ismét #20-nak:

De ismételgesd csak nyugodtan.

És majd jusson az eszedbe az én intésem: "Csak óvatosan!"

2022. dec. 5. 11:23
 25/30 DK-s ***** válasza:

Újfent #20-nak:

Azt kellene felismerned hogy a kint lévő diákok közül, aki azt állítja határozottan hogy saját magától ment ki, az a diákok "kemény-magjához" tartozik.

Vizsgáld meg az arányukat. Szerintem 100% lesz.

2022. dec. 5. 11:28
 26/30 anonim ***** válasza:
40%

#23 Állítsd le magad, mert elpattan egy ér az agyadban.

Ezt te állítod, nem én.

Én azt állítom, hogy undorító a tanárok részéről tüntetésre buzdítani a diákokat.Ha maguktól mennek, akkor végképp nincs rá semmi szükség.Te tényleg ennyire sötét vagy, hogy nem fogod fel mit jelent ez?

Az is feletébb érdekes, hogy te engem állandóan fenyegetsz, mert nem tetszik a véleményem, közben azt akarod elmesélni, hogy rendben van a tanároknak a hozzájuk képest alárendeltségi viszonyban lévő diákokat tüntetésre buzdítani az iskolában.:D Sokat elárul ez a hozzáállás.

2022. dec. 5. 11:35
 27/30 DK-s ***** válasza:
0%

#26-nak:

Tehát a tanárok vették rá őket hogy tüntikézzenek, qrvaanyázzanak, baxdmegezzenek, faxozzanak.

Majd arra is rávették őket, hogy ezt tagadják le.

Te tényleg sötétebb vagy, mint az éjszaka. A Negro világítana a szádban, esküszöm.

És egyenlőre ÉN nem fenyegettelek!

Ha te a leírtakat fenyegetésként éled meg, akkor a diákok tüntetése ELÉRTE A CÉLJÁT!

Helyes.

2022. dec. 5. 11:48
 28/30 anonim ***** válasza:
46%

#27 Azt írkálod folyamatosan: felszólítalak rá, intelek téged, stb stb, hogy óvatosan beszélj!

Ez felénk burkolt fenyegetés.Mert olyan stílusban írkálsz itt, mintha te valami hatóság lennél, aki büntet, ha nem tetszik a másik véleménye.

A szövegeiden csak röhögök egyébként, a szavaim kiforgatásában és a hazudozásodban nem találok semmi fenyegetőt, simán szánalmasnak tartalak.

Nem tudom ki kit mire vett rá és milyen arányban, de UTOLJÁR leírom, amit kb 5 komment óta próbálsz félremagyarázni:

Tények:

1: A diák alá-fölé rendeltségi viszonyban van a tanáraival.

2: Egyes tanárok buzdították a diákokat arra, hogy kimenjenek tüntetni.Ez utóbbit, a kettes pontot az egyes pont miatt etikátlannak tartom.

Ezt állítottam, ez a véleményem.Ebből mindenki olyan következtetést von le, amit csak akar.

Érdekes, hogy TE ebből azt a következtetést vontad le, hogy az egyes pontnak tényleg LEHET(nem mondom, hogy van) valami befolyásoló ereje a diákokra nézve, ami viszont etikátlan cselekedet.

Én itt befejeztem, mert kár olyasmin vergődnöd, amin magad is érzed, hogy olyan...kellemetlen.

2022. dec. 5. 12:03
 29/30 DK-s ***** válasza:

Én még burkoltan sem fenyegettelek, legalábbis nem volt szándékom!

Én arra próbállak figyelmeztetni, hogy ezekkel az érvekkel közelíteni a diáktüntetéshez, a gyakorlati életben, káros lehet az egészségedre!

Qrvára nem "azokkal" találnád szembe magad, akiknek te hiszed!

2022. dec. 5. 12:11
 30/30 anonim ***** válasza:
A sok tanárfikázótól kérdezem, hogy akkor is így gondolnák ha a saját gyerekük rohangálna segélyért a közmunkából, mert nem volt aki oktassa, hiszen az ugysem munka, nincs rá szükség?
2022. dec. 5. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!