Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik tábor nagyobb ?

Sulek Péter kérdése:

Melyik tábor nagyobb ?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,azok vannak többen,akik korábban Fideszesek voltak,de most a baloldali pártokra szavaznának,(a Mi Hazánkot nem venném ide). vagy azok vannak többen akik,korábban pl Mszp,Dk,Lmp-Momentum ezekre szavaztak,és most a Fidesz szimpatikusabb.

2022. nov. 21. 18:49
A kérdező szavazást indított:
régebben inkább baloldali voltam, most a Fidesz szimpatikusabb
régebben a Fidesz tetszett,ma már ellene vagyok,inkább baloldali
Más véleményem vagyok.(érdekelne minden más árnyalat)
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára 2006-ban szavaztam Fideszre. Baloldalra most sem szavaznék, MZP jön be, illetve amíg ő nem volt, addig kényszerből kis liberális vagy zöld pártokra szavaztam.
2022. nov. 21. 18:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 1-es. további szép napot :)
2022. nov. 21. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
2010-ben még rájuk szavaztam, viszont azóta kiderült hogy az sem különb a Gyurcsánynál
2022. nov. 21. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Én életemben először 2010-ben szavaztam, és picit szégyellem, hogy akkor a Fideszre szavaztam... 2014-ben az LMP-re, 2018-ban szintén, idén pedig az Egyesült Ellenzék listájára, egyéniben pedig a helyi Jobbikos képviselőre.
2022. nov. 21. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Én régebben baloldali voltam, és bár soha nem szavaznék a fideszre, mégsem mondhatom, hogy ne lennének valamelyest szimpatikusak. Ők legalább fontosnak tartják a családot, nemzetet és társadalomban gondolkodnak, nem pedig mindenek felett az egyénben, mint a liberálisok. Én nem tartom akkora nagy veszélynek az LMBTQ gendert, mint azt a kormány próbálja meg beállítani, de örülök, hogy Európában elsőként ez a kormány mondta ki, hogy védekezni kell ez ellen a szemét ideológia ellen.
2022. nov. 21. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,korrekt válaszokat kaptam,szép estét :)
2022. nov. 21. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Én 2010-ig a Fideszre szavaztam, de 2010-ben már csak befogott orral. 2014-ben LMP, 18-ban listán Kétfarkú, egyéniben Mellár Tamás, idén az ellenzéki összefogás listájára, és egyéniben Mellár Tamásra.
2022. nov. 21. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

Én szinte mindiga mindenkori kormány ellen szavaztam.

2010 ben a fideszre szavaztam, mert azt akartam hogy Gyurcsány után jöjjön valami jobb.

De sajnos csalatkoznom kellett mert a fidesz nagyságrendekkel nagyobb gazemberekből ál mint a Gyurcsány féle kormányzás állt.

2014 óta mindig a fidesz ellen szavaztam

2014 ben és 2018 ban a jobbikra 2022 ben az ellenzéki összefogásra.

Sajnos a birka fideszesek aktivabbak voltak mint azok akik utálják a fideszt igy a fidesz maradt

Sokat számít a propaganda média meg a választás előtti pénzosztogatás... Sok magyar birka mód egyszerüen ímádja ha kihazsnálják, hülyét csínálnak belőle

Ezért is nyer a fidesz állandóan:)

2022. nov. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!