Jobboldali emerek fogadják el inkább a romákat vagy inkabb a balosok? Romaként azt érzem , hogy 2010 elött nagyobb volt az elutasítás.
A magyarnak mindig kell valaki, akit gyűlölhet. Romák, vagy más, mindegy.
Most épp a migránsok és az LMBTQ a célpont, na meg a fidesz mindig megosztja, egymás ellen hergeli az országot, ezért ennek köszönhetően kevésbé érzed.
A másik fele meg az, hogy a normálisabb emberek jó része elment külföldre, és kevésbé válogathatnak a munkáltatók.
A közmunka rossz. Azért rossz, mert kizsákmányoló, és normális munkahelyeket szüntet meg. Na meg - főleg vidéken - a kis döbrögi uraságok döntik el, hogy kik kapják azt a szart is.
Nem mellesleg irdatlan mennyiségű pénzt kapott Magyarország az EU-tól a roma felzárkóztatására, de Orbánék ezt a lóvét szépen elherdálták, vagyis Farkas Flóri és társai szépen elárulták, a társaikat, és nem mellesleg a Orbán és a többiek ezt hagyták.
Aztán szabotálták a fideszes romák a roma kisebbségi képviselőjelölt állítást is, hogy nehogy ellenzéki legyen.
De még egy kérdés: az ellenzéki és a fideszes országgyűlési képviselők hány százaléka roma? Mennyi a különbség?
Én, aki nem nagyon nézek híradót, tv-t is, tapasztalom a sok gusztustalanságot, amit árasztanak a liberálprogresszívek, és ezeknek qrvára semmi köze a fidesznek, meg az orbánnak....
Nyilván nem az ujjukból szpták ki, amikor ezek ellen felszólalnak.
Én is evvel párhuzamban akadtam ki a liberálok baromságain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!