Az egyetemistákat, egyetemi oktatókat egyéb kutatókat már nem a munkájukban lehetetleníti el, hogy az "önkéntes" oltás elutasítása esetén ki vannak zárva a könyvtárakból? Ami a tudományos munka egyik alapja.
Egyrészt interneten és elektronikusan rengeteg dolog hozzáférhető. A könyvtárakban már inkább csak a régi összefoglaló munkákat érdemes nyomtatott formában keresni.
Másrészt: akar kutatni vagy sem? Ehhez egy csomó dolog kell, pl. nagyvárosban lakni, angolul tudni stb. Ha nem vállalja ezeket, akkor nem lesz belőle kutató. Ha most a többi feltétel mellé még egy dolog odakerül, akkor mi van? Ilyen az élet.
"Milyen szabály?"
Vedettseg nelkul meg mindig nem mehetsz be zart terre ... konyvtar is az. Maszkalhatsz mar szabadon maszk nelkul, ucsoroghetsz teraszon ... de kozossegbe nem mehetsz vedettseg nelkul.
Én mondjuk csak azért oltattam be magam, mert nem engednek be igazolvány nélkül kutatni.
Aztán remélem, hogy néhány éven belül vége lesz ennek az agyrémnek.
Az oltatlanok miért csinálnak úgy mintha önhibájukon kívül életük végéig ki lennének zárva mindenhonnan?
Nem örökké nem mehettek ide-oda hanem csak amíg járvány van utána megszüntetik a korlátozásokat.
Ha meg annyira zavar a """"megkülönböztetés""" (sok idézőjel mivel saját döntésed h nem oltatod magad és mEg VaGy KülÖnBözTeTve) oltassa be magát az ember.
Én se értem, mire föl megy a rinyálás!
"Nem MEHETEK ide-oda-amoda."
De, mehetsz komám, mert van lehetőséged beoltatni magadat!
Ennyi erővel azt is mondhatnám, nem mehetek mondjuk uszodába - mert ott ki kéne fizetnem a belépőjegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!