Online korrepetálás egyetemistaként? Vagy más online munka/önkéntes lehetőség?
Én egyszerűen kiírtam facebookra egy hirdetést, és meg is kerestek még aznap :D szerencsére matek szakos (nem tanáris) vagyok, ami elég kapós.
Én is egyébként pont emiatt kezdtem a tanítást, egyszerűen úgy éreztem, meghalok itthon az unalomtól.
Ha bizonytalan vagy, hogy menne-e, szerintem gondold végig, korábban mennyit magyaráztál az osztálytársaidnak, és mennyire értették azt meg. Én pl éveken át korrepetáltam a tesóm kb mindenből, szóval ebből sejtettem, hogy menni fog. És valóban. Tovább lettem ajánlva, már 4 tanítványom is van.
Csak ajánlani tudom az egészet, szerintem jó érzés átadni a tudást, illetve jó kis zsebpénz is.
Ja viszont annyi még, hogy én személyesen tanítok. Az összes diákom baja, hogy online nem tudnak tanulni, és kiestek nekik hónapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!