Ha tényleg rendkivül halálos és veszélyes a koronavirus(korlátozások) hogy lehet az hogy a 'frontvonalban' levö egészségügyi dolgozók fele sem kéri az oltàst?
“A Semmelweis Egyetemen az orvosok mintegy 95 százaléka elfogadja az oltást és a szakdolgozók nagy része is szeretné beoltatni magát”
2-es
Ha a gyártó tájékoztatása szerint lehet és van mellékhatása és máshol akik megkapták említenek is ilyet akkor ugyan miként lehetséges hogy a magyaroknál nem jelentkezik? Ugyanazzal a vakcinával oltanak?
Mert a linked alapján senki semmilyen mellékhatást nem tapasztalt pedig külföldi adatok mást mondanak
Így eleve hiteltelen az egész
Kérdező, szerinted:
- nincs vírus
- van vírus, de veszélytelen
- az oltással meg akarnak ölni.
Ebből következik, hogy:
- nem érted a válaszokat ebben a kérdésben,
vagy
- megérted, de képtelen vagy elfogadni.
Na, szerinted van értelme naponta több kérdést kiírni ezzel kapcsolatban? (Tudom, tudom, most regisztráltál, ez az első kérdésed, stb.)
Akármennyire is vergődsz, a jelen helyzet az, hogy 10.000 ember halt meg nálunk a covid miatt, és a korlátozások mindaddig megmaradnak, amíg megfelelő mennyiségű embert be nem oltanak. Ha sok hozzád hasonló, ilyen-olyan cikkekből "tájékozódó" embert állítasz magad mellé, akkor nő az esélye, hogy vagy te is be leszel oltva, hiába félsz a szuritól, vagy 2021-ben is ülhetsz otthon. Ha el akarod kerülni az oltást, és a korlátozásokat se kedveled, akkor a legjobb taktika, ha csendben maradsz, és hagyod, hogy a "sok hülye" beoltassa magát. Így a legrosszabb esetben is csak te halsz meg, de az élet visszatér a régi kerékvágásba.
Ha nem érted a fentieket, szólj, leírom lassabban.
Először én is ódzkodtam, de már rengeteg embert beoltottak a világon.
Holnap jelentkezem oltásért, most már alig várom, hogy megkapjam!
Biztos nem én vagyok az egyetlen, akinek változott a hozzáállása...
Egy orvostanhallgató
"Ha nem érted a fentieket, szólj, leírom lassabban."
:DD
Bezzeg Izraelben már egymillió embert beoltottak!
Hiába, azok ott semmit sem tudnak.
Eddig se akartam magam Beoltatni. Most gondolom még magam.
Tv-t már x éve nem nézek de mostanában netes híreket is nagyon válogatva olvasom mert nem érdekel a vakcinapropaganda.
Merkelynél azért ilyenek a számok mert gondolj bele tök gáz lenne ha az egyik legnagyobb fejes körül dolgozók se akarnák, így ott biztosan van burkolt kötelezővé tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!