Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre nagyobb port kever a...

Egyre nagyobb port kever a tanárok kirúgása, hogy lehet az hogy már brüsszel is érdeklődik iránta, most kéne jobban összefogni a tanároknak és megmutatni az erejüket Pintér ellen?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 5. 10:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%

#7 Ezt vidzont külön írom, mert más téma.Mint említettem, támogatom a tanárok fizetésemelését.Viszont nagyon szomorúan értesültem arról, hogy sok tanár az iskolai tanórákon politizál, ismerőseim mesélték, akiknek iskolás korú gyereke van, neten is olvastam ilyenről.Ezt simán el tudom képzelni, mert régebben is voltak ilyen tanárok és tiszta szívemből gyűlöltem őket.Ennek egy iskolában nincs helye.

Azt is undorítónak tartom, hogy sok helyen tulajdonképp ráerőszakolták a gyerekekre, hogy menjenek ki tüntetni.A gyerekek meg a függőségi viszony miatt megtették.Már nem azért, de ez sem normális dolog, sőt.

Nem a fizuemeléssel meg a sztrájkkal van a baj, de azért ezeket is elpanaszolhatnák külföldön a tanárok.Bár van egy olyan érzésem, hogy ebben senki nem találna kivetnivalót:)

2022. dec. 5. 10:40
 12/30 anonim ***** válasza:
14%

11 "Sajnos, vagy szerencsére, a hivatástudat már nem tartja vissza őket. Üsd be a Google-be, hogy "felmondtak a tanárok"."

Mégis tele van tanárokkal az iskolák. Mindenhol van tanár..

2022. dec. 5. 10:44
 13/30 DK-s ***** válasza:
38%

#11-nek:

Elkelne neked egy kis önkritika.

Amíg a lányom előző iskolájában az igazgató zárszónak benyögte, hogy "hajrá Magyarország, hajrá magyarok", amíg a 8.-os történelem-könyvben "szembenézel" Gyurcsánnyal, és mellékelik hozzá a baloldal lejáratását is jobboldali önfényezéssel, amíg iskolás gyerekekkel a TV-ben kormány-propaganda dalokat énekeltetnek, addig nehogy már az objektív tanárokat hibáztasd, amiért próbálják ellensúlyozni a kormány-propagandát!

2022. dec. 5. 10:44
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
11 a tanár az ilyen. Hivatástudatának érzi felvilágosítani a gyereket a vélt világáról és így gyakorlatilag minden tanár azt oktatna, terjesztene amit éppen ő akar
2022. dec. 5. 10:45
 15/30 DK-s ***** válasza:
59%

#12-nek:

Biztos igazad van.

A lányomnak is biztos azért tartja az irodalom-órát a történelemszakos IGAZGATÓ, mert olyan qrva sok tanár van. Másfél hónapja mondott fel.

És az informatikát is csak hobbiból tartja a matektanár, igaz?

Az informatikus már szeptemberben felmondott.

2022. dec. 5. 10:48
 16/30 anonim ***** válasza:

#13 Akkor is politizáltak a tanárok az iskolában, mikor nem a fidesz volt.Az is krvára idegesített.Talán neked kellene önkritikát gyakorolni, ha szerinted nekem nem lehet saját véleményem.

A történelmet meg nem kell odakeverni a jelenlegi politikai közéleti témákhoz.Pont erről beszélek, hogy régebben is ezt csinálták, de hogy veszik hozzá a bátorságot, hogy általános meg középiskolás gyerekeket politikai dolgokkal traktálnak?Nem véletlen 18 éves kortól lehet szavazni, fel sem fogják a gyerekek miről van szó, nekik nem is feladatuk ilyesmivel foglalkozni.Ők tanulni mennek az iskolába, nem azért, hogy politizáljon a tanár.

2022. dec. 5. 10:52
 17/30 anonim ***** válasza:
#13 Ja, azt meg hagyjuk is, hogy a felsőoktatásban mindig is voltak olyan oktatók, akik nyíltan politizáltak.Velem szerencsére nem történt ilyen, de ismerek olyan embert, akivel úgy kezdte (gazdasági szakon) a vizsgáztató, hogy itt csak az MSZP-sek fognak átmenni a vizsgán.Tegye fel a kezét, aki MSZP-s.
2022. dec. 5. 10:56
 18/30 DK-s ***** válasza:
9%

#16-nak:

Megnéztem volna hogy milyen arcot vágsz, és mit reagálsz 16-18 évesen, ha lenyomták volna neked ezt a dumát.

A mostaniak reakcióját láthatod. És ne felejtsd el, hogy minden kiálló gyerek mögött ott van/nak a szülő/k is!

Ha kiment, arról tud a szülő. Vagy el tudod képzelni hogy fideszes szülők gyereke, kormány-ellenes tüntetésen legyen? XD

Csak óvatosabban!

2022. dec. 5. 10:57
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

15 az infotmatikát a matekos el tudja vinni, mert ért hozzá. A töris is az irodalmat. Gondolj bele anno még cirka 20 éve a fizikus is taníthatott fizikát, nem kellett tanári oklevél hozzá. Sőt a kormány be akarva vezetni, hogy a természettudományokat összevonják egyetlen tantárgyá. Akkor a biológiás tanítaná a fizikát és a földrajzot is. Nem áll távol egymástól. Minden állás fel van töltve. Nincs tanárhiűny. Nos mégsem mentek el a tanárok....

vajon miért? Megmondom : Mert máshol dolgozni kellene!

2022. dec. 5. 11:07
 20/30 anonim ***** válasza:

#18 Milyen dumát nyomtak volna le nekem?

"Ha kiment, arról tud a szülő".

Nem arról volt szó, hogy kiment-e a gyerek, hanem arról, hogy erre buzdították a gyerekeket a tanárok.

Nem mellesleg miért fideszes lehet csak az, aki nem akarja azt, hogy a kiskorú gyereke politikai tüntetésekre járjon az iskola buzdítására?

"Csak óvatosabban!"

Ezt meg nem is akarom érteni...

Szerintem fogadd meg a saját tanácsod és legyél kevésbé erőszakos.

2022. dec. 5. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!