Miért nem hagyják már most el a benzin ársapkát, miért várnak vele januárig?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 15:17
1/10 anonim válasza:
Dec 31-ig volt a meghosszabbítás, az adott szó be lesz tartva.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt értem, csak azt nem, hogy miért várnak vele addig. Mondjuk eleve be sem kellett volna vezetni.
2022. nov. 28. 15:24
3/10 anonim válasza:
Rekordokat dönt a lakossági üzemanyag fogyasztás, nagyon káros ez a gazdaságra nézve, még akkor is ha néhányan jól járnak vele
4/10 A kérdező kommentje:
Már most sok helyen egyáltalán nincs üzemanyag.
2022. nov. 28. 15:28
5/10 anonim válasza:
Nyugalom, majd ha már nagyon gázos lesz a helyzet szokás szerint délelőtt 10-kor bejelentik hogy 11-kor kormányinfó, ott meg a Geri elmondja hogy déltől megszüntetik a benzinárstopot.
6/10 anonim válasza:
#1 Aztán mit érsz a 480 Forintos üzemanyaggal ha úgysem kapsz majd szinte sehol? Nincs de legalább ócsó mi?
7/10 anonim válasza:
6: Érdekes, én kapok. Lehet, te csinálsz valamit rosszul...
8/10 anonim válasza:
#7 Még én is. De várj egy-két hetet és akkor már lesznek gondok.
9/10 A kérdező kommentje:
Egy két hét múlva már sokkal nagyobb lesz a baj.
2022. nov. 28. 16:26
10/10 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló, az adott szó be lett tartva igaz? Ahogy eddig is. :D
Végre vége ennek a baromságnak.
2022. dec. 7. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!