Mit szólnak hozzá a fideszesek, hogy hatósági áras benzinből már csak 1 litert lehet tankolni?
Örülnek neki és szidják a szankciókat, mert tájékozatlanok, mint egy ökörcsorda. Azt se tudják, hogy kőolajra nem volt szankció, Magyarországot pedig a földgázra vonatkozók alól is felmentették. :-)))))
Az összes környező országban jobbak az árak, alacsonyabb az infláció, erősebb a nemzeti valuta, több a devizatartalék, normálisabbak az árak - de ezek a fideszkárosultak benyalják, hogy Magyarországon, amelyik egy sor szankció alól FEL VAN MENTVE, a szankciók miatt rosszabb a helyzet, mint azoknál, akik nincsenek alóla felmentve :-))))))))
Ezért is a Gyurcsány-Apró érdekkör lehet a felelős.
Valamint Soros és a migránsok. Majd Bayer Zsolt megmagyarázza nekik szép finom, irodalmi(asan kocsmai) stílusban.
Aztán hol, kedves kérdező??
Az utóbbi 10 napban 3 szor tankoltam különböző helyeken. Mindenhol 50 litert lehetett. Akkor miről beszélsz?
Az egyik benzinkúton...
Óriási, fantasztikus!!!
Akkor jó messzire el kell kerülni azt az egyik benzinkútat, te idióta!
Nem pedig általánosításba menni... bár ballibernyák oldalon ez gyakori!
Bár nem tudom, hogy mi az a libsi sajtó, de most kigyűjtöttem, pár cikket erről, remélem, senkit sem sértek meg vele, igy szabadon lehet választani, hogy melyik cikknek akarsz hinni, vagy sem:
És szeretném külön mindenkinek a figyelmét felhivni, hogy akit bánt a 444.hu cikke, nem kell a hozzászólásomat hitelteleniteni, mert felette ott van több más referencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!