Mit szólnak hozzá a fideszesek, hogy hatósági áras benzinből már csak 1 litert lehet tankolni?
Olvastam az ellenzéki portálok főcímén, azt sugallta, hogy itt már komoly bajok vannak, aztán bementem az első kúthoz, s 30 litret belenyomtam az autóba 480-ért. Amit gondol az olvasó a címet látva és ami a valóság, annak köze nincs egymáshoz, ez félrevezetés, vagy pontosabban hazugág. Hiába írsz igazat, ha azt úgy teszed, hogy szándékosan félre akarod értetni a mondanivalót.
Rengeteget vezettem az utóbbi hónapokban, s olyan még nem volt, hogy ne tudtam volna tankolni. Néha tovább kellett menni másik kútra, de nem olyan a helyzet, mint amit a telex, 444 hazudik. Ez főleg azoknak lehet érdekes, akik nem vezetnek, aki vezet, az tudja, hogy ha kicsit nehezebben is, de mégsem jelent problémát a tankolás, nem volt az, hogy A-ból B-be ne tudtam volna eljutni benzin miatt, több 1000km-t vezettem le, és nem volt ilyen.
Lehet, ha lesz, de eddig még nem volt, annak ellenére, hogy, az ellenzéki sajtó mér vagy egy fél éve kelti a pánikot, hogy holnaptól már nem kapok benzint, most menjek pánik tankolni.
Hogy tudom leírni ezt még egyértelműbben? Hazudnak, hazudnak és hazudnak a kattintásokért. Nem azt akarják, hogy az igazsággal kerülj tisztába, hanem félre akarnak vezetni és sokkal rosszabb helyzetet sugallnak, még ha mondatról-mondatra minden is igaz, az összkép hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!