Szerinted meddig marad a hatosági áras benzin?
Az év vége előtt meghosszabbitja a kormány?
Én ug gondolom hogy minnél tovabb húzza, annál nehezebb lesz kihátrálni. Elvileg ha lemenne 500 környekere akkor el lehetne törölni mindenféle nagyobb felháborodás nélkül de egyenlőre nincs annak jele hogy ennyit csökkenne.
-ameddig nem lesz egy olyan helyzet, ami olyan pénzügyi nehézségeket okoz, hogy instant ki kell vezetni
-ameddig nem lesz egy olyan megfelelő ok, amire rá lehet fogni ( pl Brüsszel nem ad pénzt ).
Igazából ezzel az üzemanyagárstoppal a Fidesz kb tátott szájjal a f@szerdőbe..
Mondjuk Szájernek még lehet tetszene is a hasonlat.. :D :D
Marad még mert kell a proletároknak na hogy tudjanak ha kell ha nem furikázni a városban s ha tehetnék még kakálni is autóval mennének:)
Aztán megy a csodálkozás hogy miért dagadt disznó a magyarok nagy része:)
Na de a témára visszakanyarodva tartani fogja januárig biztos mert nem akar közfelháborodást az említett proletárok által is hisz elég neki a tanár probléma jelenleg.Bezzeg akik indokoltabban tankolnak teszem azt fuvarozó cégek(kamionosok) avagy ételszállítók avagy pl.gls futárok nekik 780 pedig nekik a munkájukhoz kell az nem baj le van magasról fosva és hát emelnek ezek a cégek is mivel túl akarnak élni és persze a fogyasztó fizeti meg mint mindig az nem baj csak a proletároknak legyen négynyócvanas benzin🤦♀️🤦♀️Agyrém és ennyi.Nem vagyok érintett egyébként csak felháborítónak tartom.Januártól lehet emeli vagy 780 lesz mindenkinek avagy a cégeknek nem 780 hanem több hisz valakivel ki kell baszarintani mindenképp:) Ja és azért is húzza januárig mert azzal mintegy elismerné hogy ez sem műkszik ahogy a rizsacsökkentés sem ment mint látható pedig váltig állítva volt hogy menni fog faxán:)
Ja és covid kamujárvány idején is szpatva voltak a cégek de úgy keményen csumán és nem adott nekik semmi segítséget az imádott banda:) Ja mert ez volt netán a cél minél többen tönkremenjenek?
Most is ez van csak a habi háborúra van fogva.Itt sem vagyok érintett szerencsére csak idegesít a mocskosság.Már az ország több mint a fele az övék,mi a rákos f@szt akarnak még?Komolyan nem értem mire ez a telhetetlenség mivel ez már beteges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!