Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Óriási bajba kerülhet az...

Óriási bajba kerülhet az ellenzék a pedagógusok miatt?

Figyelt kérdés

Rendkívül komoly összefonódások vannak itt. Már az origo is megírta, hogy

"Wellness-szállodában megemelték a saját fizetésüket a pedagógus-szakszervezet vezetői, majd énekléssel, tánccal ünnepelték"

Ezek után, hogy ellenzék ilyen látványosan kiállt mellettük, együtt tüntettek, ők is bajba kerülhetnek az ezen jogosan felbőszülő polgárok miatt?

Bővebb részletek a cikkben:

[link]

Döbbenetes mik menne itt.. Ráadásul olyan értesüléseket kaptam, hogy nem lesz pedagógusbéremelés, mert -kapaszkodj meg- az ellenzék ellene készül szavazni Brüsszelben! A saját fizetésük megemelését pedig megszavazzák..

Milyen folytatásra számítasz?

2022. nov. 27. 18:50
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
83%

És itt a következő

[link]

Kérdező!

Megfordult már a fejedben, hogy ezek a tét nélküli hazudozások ugyan miért állnak a kedvenc pártod érdekében?

És mennyire tükrözik a keresztény értékrendet?

Óriási bajba kerülhetnek a kormánypártok emiatt, vagy kitartotok az utolsó töltényig?

2022. nov. 28. 15:16
 52/59 anonim ***** válasza:
0%

#52 Nem ártana ha el is olvasnád a cikket ha már belinkeled.

Nem Bajnaiék ellen függesztették fel a nyomozást, eljárást, hanem azt amit Bajnai indított a felvétel készítőjével szemben. Mivel nem találják azt aki készítette a felvételt.

Ettől még a városháza ügy folytatódik, a nyomozás megy, az eljárást nem függesztették fel a csapat tagjai ellen.

Anonymus közreadott egy csomó felvétel részletet, ami nyilvánvalóan összevágott volt, hiszen nem lehet 2 perces videókban leadni sok órás felvételeket.

a nyomozóhatóságnak azonban az egészet átadták.

Megint egy terelés amit csinálsz. Bajnai indít egy pert és ha meg lenne az illető meg is nyerné, mert nem pontosan az és úgy hangzott el a sok-sok órás felvételen ami kikerült és különben is megsértette a jó hírnévhez való jogát, hogy nyilvánosságra lett hozva.

de ettől még ami elhangzott az elhangzott, a városháza ügye egy hatalmas botrány és a kedvenceid utolsó tolvaj gazemberek. A kérdés csak az hogy téged fizetnek-e ők hogy ennyire a pártjukat fogod és próbálod védeni őket vagy csak szimplán nem érted, hogy téged is megloptak volna ha sikerrel járnak.

2022. nov. 28. 15:28
 53/59 anonim ***** válasza:
83%

Én veleed ellentétben elolvastam és értelmeztem is. Hogy könnyebb dolgod legyen itt a lényeg

"- kelepcét állítottak, lehallgattak,

- majd a mondandómat megvágták és így értelmét alapvetően megváltoztatták és

- ezt a manipulált szöveget a széles nyilvánosságban terjesztették"

Bűnözők és hazudozók. "Ott vagytok minden kilométerkőnél"?

2022. nov. 28. 16:05
 54/59 anonim ***** válasza:
0%

#53 Akkor is az van a cikkben, hogy azt az eljárást függesztették fel amit Bajnaiék kezdeményeztek és nem azt amit ellenük folytatnak a Városháza ügyében. Hiába értetlenkedsz.

Ezzel kezdődik az egész cikk: "Felfüggesztette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Erőszakos Bűncselekmények elleni osztálya azt az eljárást, amelyet Bajnai Gordon feljelentése nyomán indított".

2022. nov. 28. 21:58
 55/59 anonim ***** válasza:
lol
2022. nov. 29. 09:30
 56/59 anonim ***** válasza:
83%

Nem az lényeg, hanem hogy mi van abban a határozatban.

"Az eljárás során beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok megerősítették , hogy "Anonymus" által közzétett felvétel összevágott, tévesen közvetíti a megbeszélésen elhangzottakat"

Lefordítom neked. Az orbánista ál-"Anonymus" felvétele egy "fake", vagyis a szokásos jobbolsi kormánypárti hazugság.

A tanúk (személyi bizonyítékok) és a felvétel (tárgyi bizonyíték) is meghazudtolják.

Ráadásul a "bátor" felvételkészítő féreg lapít mint sz.r a gazban, mert annyi vér nincs pucájában, hogy vállalja amit csinált.

2022. nov. 29. 11:02
 57/59 anonim ***** válasza:
0%

#56 "Nem az lényeg, hanem hogy mi van abban a határozatban."

Értem.

Szóval azt hiszed és le is írod, hogy a rendőrség megszűntette Bajnai ellen az eljárást, mert hogy összevágott volt a felvétel - tehát hazugság amivel vádolták - és nem számít, hogy nem ez történt, nem szüntettek meg ellene semmiféle eljárást.

De, számít!

Mivel pont az a lényeg, hogy nem szüntették meg ellene az eljárást, semmi olyan nem történt, hogy most fel lehetne menteni és ki lehetne mondani amivel kamuzol, hogy nem is csináltak semmi rosszat.

Bajnai feljelentette a videó készítőjét és mivel ebben esetleg igaza volt ezért keresték a videó készítőjét. de nem találták meg Anonymust, ezért ELLENE függesztették fel az eljárást.

Ettől még pont úgy nem lett semmissé az, hogy megvágta a felvételt, ahogy Bajnai ellen sem szűntek meg a vádak a Városháza ügyben.

Ilyen esetben figyelj inkább arra amit olvasol!

2022. nov. 29. 13:53
 58/59 anonim ***** válasza:
83%

Ennek se füle se farka.

...és egyáltalán nem arról szól a határozat amit megpróbálsz beleérteni.

2022. nov. 29. 16:04
 59/59 anonim ***** válasza:
0%

Nem én próbáltam belemagyarazni bármit, hanem te.

Azt a tévedést javítottam ki amit te leírtál.

Te keverted azt ami a cikkben van azzal amit szeretnél ott látni.

2022. nov. 29. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!