Óriási bajba kerülhet az ellenzék a pedagógusok miatt?
Rendkívül komoly összefonódások vannak itt. Már az origo is megírta, hogy
"Wellness-szállodában megemelték a saját fizetésüket a pedagógus-szakszervezet vezetői, majd énekléssel, tánccal ünnepelték"
Ezek után, hogy ellenzék ilyen látványosan kiállt mellettük, együtt tüntettek, ők is bajba kerülhetnek az ezen jogosan felbőszülő polgárok miatt?
Bővebb részletek a cikkben:
Döbbenetes mik menne itt.. Ráadásul olyan értesüléseket kaptam, hogy nem lesz pedagógusbéremelés, mert -kapaszkodj meg- az ellenzék ellene készül szavazni Brüsszelben! A saját fizetésük megemelését pedig megszavazzák..
Milyen folytatásra számítasz?
"a pedagógusokat az ellenzék hergeli fel, az ő hátukon akarnak Gyurcsány emberei visszakerülni a hatalomba és a brüsszeli pénzekre rátenni a kezüket"
Mellesleg. Én utálom Gyurcsányt, azért, amit tett az országgal anno. Ennek ellenére, csak akkor tudná megkaparintani az elnöki széket, ha csatlakozna az Európai Ügyészséghez. Ha pedig ez történne, akkor legyen Gyurcsány bármennyire is önző hiéna természetű országvezető, még ha akarna sem tudna annyit lopni egy egész ciklus alatt az Európai Ügyészség felügyelete alatt, mint amennyit Orbánék akasztanak le az országról egy jobb hónap alatt. Nem lenne rá lehetősége. Ergo igen, az mellett hogy utálom Gyurcsányt, még mindig szívesebben látnám az elnöki székben, mint Orbánt jelenleg. Fura ezt nekem is kimondanom, de fentebbi alapján szerintem két rossz közül jelenleg ő a kisebbik rossz.
Ó milyen szemérmesek vagytok ti orbánisták, amikor előjönnek a fideszes disznóságok.
Egyébként meg akkor, amikor a kormánytagok, állami bankárok fizetését milliókkal emelik a rezsiemelés, és a 20% infláció idején, amikor a kormány éppen elinflálja a magyarok megtakartításait és jövedelmét pofátlanságnak tartom a csóró tanárokra mutogatni.
Linkeld már ide, hol írtál felháborodott kérdést Orbán, Matolcsy meg a többi senkiházi fizetésemelése miatt?
Ha sehol, akkor most is inkább halgass.
megszavazták a wellneszben! Ott van a cikkben, el kell olvasni. értő olvasás!
"Az ellenzék ellene készül szavazni Brüsszelben"
A magyar költségvetésről mióta Brüsszelben szavaznak?
Jól értem, hogy most az a felháborodás tárgya, hogy pedagógusok wellness szállóban voltak?
Az én feleségem is pedagógus. Ennek ellenére szoktunk nyaralni, időnként még hotelben is. Ez nem azért van, mert az ő fizetése 210ezer, hanem azért, mert az enyém 500.
"megszavazták a wellneszben! "
De jó, ez már csak így megy :D Megszavazom és megkapom :D Nem is értem, miért nem alkalmazzák máshol is, mondjuk a vasutasoknál, vagy a parlamentben... ... Vagyis... izé...
#29 senki nem adott a számba semmit
ezek tények. Fent van az interneten, sőt már a rádió is bemondta. Facebook video is van (be is raktam), bárki utánanézhet
Kérdező, Te ezen a drogon pörögsz, vagy fizetnek érte?
Pár apró furcsaság:
A PSZ a facebook-oldalán közzétesz egy videót, ahol a háttérben medencék látszottak. A cikk meg azt írja (és a belinkelt videóval önmagát meg is cáfolja), hogy titoktartást kértek egymástól a vezetők a helyszín tekintetében.
A videón sok ember van. A szakszervezetnek pedig nem sok fizetett vezetője van. (3-4 fő a kettőnek együtt) A videón meg kb. 40-50 fős tömeg van. Az iskolai szakszervezeti vezetők nem kapnak fizetést, csak órakedvezményt (ami végül is egyfajta fizetés, viszont együtt emelkedik vagy nem emelkedik a pedagógusbérekkel)
Az nem tudom, feltűnt-e, hogy már nem is annyira pedagógus, inkább diáktüntetések vannak - mert ha nincs tanár, értelemszerűen tüntetni sem tud. Nem tudom, miért számít "lebukásnak", ha a pedagógusnak neadjisten van pénze elmenni gyógyfürdőbe. Nem az a baj, hogy a tanárok éheznek, hanem az, hogy sokkal alacsonyabb a bérük, mint amit a képességeikkel egy karrierváltás után máshol megkapnak. Ennek következtében mennek is el folyamatosan...
Kérdező, szép példája vagy annak, amikor hiába beszélünk valamiről több mint egy évtizede, van aki még mindig nem érti az alap problémát sem:D
Ilyen képességekkel javaslom, ne nagyon politizálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!