Óriási bajba kerülhet az ellenzék a pedagógusok miatt?
Rendkívül komoly összefonódások vannak itt. Már az origo is megírta, hogy
"Wellness-szállodában megemelték a saját fizetésüket a pedagógus-szakszervezet vezetői, majd énekléssel, tánccal ünnepelték"
Ezek után, hogy ellenzék ilyen látványosan kiállt mellettük, együtt tüntettek, ők is bajba kerülhetnek az ezen jogosan felbőszülő polgárok miatt?
Bővebb részletek a cikkben:
Döbbenetes mik menne itt.. Ráadásul olyan értesüléseket kaptam, hogy nem lesz pedagógusbéremelés, mert -kapaszkodj meg- az ellenzék ellene készül szavazni Brüsszelben! A saját fizetésük megemelését pedig megszavazzák..
Milyen folytatásra számítasz?
Jelen állás szerint azt mondom, az Origo hazudik. A metropol pláne.
A pedagógusok fizetésemeését valahova a Költségvetés fő számai ba kellene betenni.
De nincs benne. Már tavaly sem volt.
Varga Judit meg fogalmazza meg inkább a lemondását. Egy olyannak ne járjon a szája, akinek a korrupt helyettese irányítja a behajtó maffiát az igazságügyi minisztériumból.
És az illetőre még a Pegazust is rábízták.
#11 szívemből szóltál, nagyon jól látod a helyzetet!
(Ha nem gond, fb-ra is átveszem)
#13 Varga Judit helyettese nem korrupt. V. Pál pedig kilépett a Fideszből, mondd már meg mi köze van hozzá Varga Juditnak és a kormánynak? Ráadás tudtommal csak gyanú merült fel ellene, de mint mondtam nem kormánytag!!
Olyan, hogy behajtó maffia pedig nem létezik. Ha ilyenről tudsz, vannak hivatalos szervek és tegyél feljelentést!! Alaptalanul légy szíves ne vádaskodjunk, ha kérhetem!
Köszönöm, hogy elmondhattam!
"Annyira jellemző a ballibekre, hogy amint egy kellemetlen hír jön elő máris hárítanak, terelnek, hogy ez origó meg metropol, akkor már nem is kell figyelembe venni."
Az Origo az kábé az M1 online felületen. 0-24-ben kormányporpagandát tol, még akkor is, ha néha-néha becsusszan valami semleges hír. Naná hogy nem fogadjuk el hivatkozási alapnak. 10 origós cikkből kábé 9-ről kiderült eddig, hogy az ne is ott volt, nem is úgy volt, nem is akkor volt, mint amit az Origo lehozott, meg különben sem volt az egésznek semmi köze a valósághoz. És akkor csodálkozol, hogy miért nem érdekel annyira sem egy origos cikk, hogy megnyissam? Minek? Hogy megint kiderüljön, hogy hazudtak?
"A vicces az, hogy amikor betettem a saját propaganda médiájukból egyszer egy cikket ugyanarról, akkor sem voltak hajlandóak elolvasni sem, foglalkozni sem vele, akkor is lesöpörték annyival, hogy propaganda."
Egyszer. Oké. Biztosan úgy volt, hiszek neked. Az Origo viszont kb. naponta hoz le 100 ferdített, csúsztatott, vagy szimplán hazug cikket. Remélem azért te is érzed a különbséget a kettő között.
Fiatal Barátom, csakhogy erről az ellenzéki&pedagógus botrányról videó is készült!!
Erre mit lépsz?!
a pedagógusokat az ellenzék hergeli fel, az ő hátukon akarnak Gyurcsány emberei visszakerülni a hatalomba és a brüsszeli pénzekre rátenni a kezüket
"a pedagógusokat az ellenzék hergeli fel"
Annak persze nyilvan semmi koze sem lehet a pedagogus-elegedetlenseghez, hogy a pedagogusber hosszu ido ota az egyik legalacsonyabb az orszagban. Kizarolag az ellenzek hergelese miatt elegedetlenkednek. Igazi fideszes logika.
"Ráadásul olyan értesüléseket kaptam, hogy nem lesz pedagógusbéremelés, mert -kapaszkodj meg- az ellenzék ellene készül szavazni Brüsszelben!"
Miért, a magyar pedagógus béremelést Brüsszelben szavaztatják meg? Ne röhögtess már!
Azt meg felejtsd már el, hogy azért nincs emelés, mert az EU nem küld pénzt. Béremelésre soha nem küldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!